Oğuz sonuçtan memnun

Hattrick Paten Pişmanlıktır

03 Ağustos 2024 21:36

Eryaman Metromall AVM'den Hattrick PT 90 Blue paten seti aldım. Ürünü oğlum 1 gün kullandı ve vidaları yerinden çıktı. Ürünün içinde alyanları var, kendim tekrar sıkıştırıp kullanmaya başladık. Tekrar aynısı oldu. Mağaza ürünü satarken ürünün garantili olduğunu, bir sıkıntı olduğunda getirin dediler. Ürünü getirdiğimde kullanıcı hatası dediler. Paten kullanırken tekerlerin çıkması nasıl kullanıcı hatası olur? Kavga dövüş firmaya göndereceklerini söylediler. Ürünü bıraktık, ürün 1 ay sonra tekerlerin vidası değişti diyerek ürünü iade ettiler. Ürünü alırken tekrar aynı sorunla karşılaşırsak ne olacağını sorduk, görevli bayan artık bir şey yapılmaz, kullanıcı hatası, firma işlem yapmaz diyerek iyi günler diledi. Şimdi ben 1200 TL gibi bir fiyat ödeyerek 2 yıl garantili ürün aldım. Ne iade edebiliyorum ürünü ayıplı ürün olarak, ne de bir dahaki sorunda işlem yapılacak. Armağan Oyuncak, madem satış yaptığınız firma ürününün arkasında durmuyor, ürününü neden satıyorsun? Firmanın ben yoldan mı topluyorum? Armağan Oyuncak’a hakkımı helal etmiyorum. Kınıyorum ve kesinlikle oradan alışveriş yapmayacağım. Yapmanızı da önermiyorum. Armağan Oyuncak pişmanlıktır.

06 Ağustos 2024 10:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba telefon görüşmemize istinaden ürün sorunu çözülmüş.İyi günlerde kullanın.Syg

Mahir sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Kondisyon Bisikleti Bozuk Çıktı, Tamir Ve İade Süreci Mağduriyet Yarattı

23 Haziran 2025 14:15
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 22:41
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 21:06

07 Ağustos 2024 13:59