Duygu sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 16:35

Eczaneden sorvagen Smart for Kids sitikolin içeren balık yağını aldım kızım epilepsi hastası ve hiçbir yan etki yapmayacağını söylediler. Kızımın tedavisi normal seyrinde devam ederken bu ürünü kullanırken kızımın başında şiddetli bölgesel ağrıları başladı. İlacı hemen kestim. Baş ağrısı olunca derhal nöroloji doktorumuza gittik. EEG değerleri daha da bozulduğunu öğrendik. Keşke hiçbir şekilde kullanmasaydık. Yavruma çok ciddi zarar verdim. Keppra kullanırken baş ağrıları devam ettiği için depakin ilacına başladık. Büyük kızımda da şiddetli baş ağrısı yaptı, onun çok şükür epilepsi tanısı yok, ona da ilacı bıraktırdım. Şimdi o iyi çok şükür, ama epilepsi hastası kızımı bu ilaç yüzünden çok ciddi zarara soktum.

profile profile

Bende stikolini aldım ve inanılmaz kötü araştırdım ürünü yanlış biliyoruz çünkü stikolin suda balık yağda olduğu için etkileşim olmuyor Muş maalesef yanıltıcı bir marka Norveç ürünü diye aldık Ümraniye markası çıktı algı yapıyorlar gerekli yerlere şikayet ettim

Meral

Firma tarafından bir açıklama yapılmaması çok ilginç değil mi. Umarım çocuğunuzun şikayeti geçmiştir 🙏

Özlem

Merhabalar benim kızımda epilepsi hastası bende bu üründen almak istiyorum. Yorumları çok iyi yalnız sizde yan etki olmuş kaçıncı kullanımdan sonra yan etkiler kendini gösterdi acaba.

Duygu

1 şişeyi bitirdik ağrılar başladı hala baş ağrıları devam ediyor

Suzan
20 Mart 2024 07:19
Sorvagen Smart Kids Balık Yağı
İnci sonuçtan hiç memnun değil

Kullandığım Takviye Tablet Sağlık Sorunlarına Yol Açtı

İnci