Bilgi sonuçtan memnun

19 Mayıs 2024 15:19

Solingen marka tencere ve tava alırken bana 25 yıl iç ve dış garantili olduğu söylenerek satıldı. Ancak şu anda tava ve tencerelerimin iç kısımlarında parça parça dökülmeler, çizikler ve kabarmalar mevcut. Ürünleri çok dikkatli kullanmama ve makinede yıkamamama rağmen bu sorunlar ortaya çıktı. Bayiye başvurduğumda ise bana dışı için 25 yıl, içi için ise üç yıl garanti verdiklerini söylediler. Bu durum yanıltıcı satış olarak değerlendirilebilir. Şikayetçiyim ve tencere ile tavalarımın yenisiyle değişimini talep ediyorum. Böyle büyük bir firmanın talebimi geri çevirmeyeceğini umut ediyorum.

Bilgi
Bilgi
27 Haziran 2024 01:12
Solingen Amt Tencere Tava

Solingen firmasından şikayetime dair bir cevap gelmedi sorunum devam ediyor satış yaparken tencere tavalarımın iç ve dış kısımlarına 25 yıl garanti veriyoruz dediler kullanma sürem üç yılı aştığı için garanti dışı diyorlar sözlerinin arkasında durmuyorlar Solingen gibi büyük bir firmanın benim değişim isteğimi yerine getireceğini umuyorum 🙏

Özge sonuçtan memnun

25 Şubat 2025 02:40
"Teşekkürler"
Nazan sonuçtan memnun değil

30 Mayıs 2024 10:38

08 Ocak 2025 12:04
Nezahat sonuçtan memnun değil

25 Haziran 2025 16:13
Karaca Bio Granit Tencere Setinde Kısa Sürede Kalite Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti