17 Eylül 2024 15:10705
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
Soruna hızlı yanıt verdikleri ve ürün konusundaki zararımı giderdikleri için teşekkür ederim.

Tatlı yapmak için tüm malzemeleri çırptıktan sonra yeni açılmış Söke ununu eleyerek ekledim. Bir de ne göreyim, bir sürü kurt! Tüm malzemelerimin çöp olduğuna mı üzüleyim, emeğimin boşa gittiğine mi, yoksa tarihi geçmemiş (21.01.2025) yeni paketli bir üründe böyle saçma bir şey yaşadığıma mı bilmiyorum! Zararımın karşılanmasını ve bir daha kimsenin böyle bir şey yaşamamasını diliyorum!

17 Eylül 2024 15:47 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Konu hakkında ilgili kayıt oluşturulmuş olup, müşteri temsilcilerimiz sizinle en kısa zaman içerisinde iletişime geçeceklerdir. Saygılarımızla,

Gamze
17 Eylül 2024 15:48

Az önce kalite birimi tarafıma ulaştı. Ürünle ilgili inceleme başlatıldığını ve kullandığım ürün yerine ürün iletileceğini belirttiler. Böyle bir sorunun yaşanması oldukça kötü ancak firmaya hızlı geri dönüşü ve hassasiyeti için teşekkür ederim. Bir daha bu ve benzeri sorunların yaşanmamasını dilerim.

Gamze
15 Ekim 2024 09:26

Söke Un Tarihi Geçmemiş Olmasına Rağmen Kurtlu Çıktı

21 Kasım 2023 16:071.654

"Ürünün parti numarasını alarak inceleme yaptılar ve sonrasında bilgilendirme yaptılar. İnceleme sonucunda üretim kaynaklı olmadığı, ürünün alıcıya ulaşana kadar olan süreçte sorun yaşanmış olacağını söylediler ve yeni ürün gönderdiler. İlgilerine teşekkür ediyorum"

Söke Un Unun İçinden Kurt Çıktı

7 Eylül 2024 17:401.040

Merhaba, marketten aldığım son kullanım tarihi 15.01.2025 olan Söke unun içinden kurt çıktı. Konu ile ilgili nasıl yardı...

Söke Un Kurtlu Çıkıyor Sürekli

21 Ekim 2023 18:51732

Söke marka unu ikinci defa alışım ve yine kurtlu çıktı. Son 3 ay içerisinde başıma iki kez geldi. Paketi açıp direk eliy...

Tümünü Gör
Söke Un Ayrı Paket, Aynı Un

Söke Un AyrıPaket, Aynı Un

Zeynep
Yeni Açılan Söke Unun Kötü Kokusu Var!

Yeni Açılan SökeUnun Kötü Kokusu Var!

Mehtap
Söke Unda Kurtçuklar