21 Temmuz 2024 14:55

Şok marketten aldığım Hope marka saç boyası saçımı tutam tutam döktü. Ürünü kullandıktan sonra yıkarken saçlarım resmen elimde kaldı. Tüm kullanma talimatlarına uygun kullandığım bu ürün yasaklanmalı, kaldırılmalı şikayetçi olacağım. Son kullanma tarihi geçmemiş bir ürün

21 Temmuz 2024 15:10 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Size yardımcı olabilmemiz için bizimle; ziyaret ettiğiniz mağazanın açık adresini, ürün adını, son tüketim tarihini, ürünün üretici firmasını ve fiş numarasını paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler dileriz.

03 Ağustos 2024 05:29

Eklidir

20 Ağustos 2024 11:46

Saçlarım inanılmaz yoğunlukta dökülmeye devam ediyor. İlk önce tutam şeklinde dökülmeye başlamıştı. Şimdi saç diplerim görünüyor ve çevremdeki herkes saçlarına ne oldu diye soruyor resmen kellik oluşmaya başladı. Fatura bilgi vs ilettim. Kesinlikle üretimden kalkmalı insan sağlığına zararlı. Dökülmeyi durdursun diye bir sürü çözüm yolu deniyorum. İnsanlara bu ürünü satmayın.

Şok Marketler Saç Boyası Kullanımı Sonrası Saçlarımda Yanma Ve Renk Sorunu Yaşadım

27 Temmuz 2025 21:51
sok-marketler-sac-boyasi-kullanimi-sonrasi-saclarimda-yanma-ve-renk-sorunu-yasadim-2.jpg
sok-marketler-sac-boyasi-kullanimi-sonrasi-saclarimda-yanma-ve-renk-sorunu-yasadim-1.jpg

Şok Marketler Sok Marketten Alınan Saç Boyasının İçinden Boya Çıkmadı

27 Şubat 2024 18:22

Şok Marketler Saç Boyası Kabusu: Hope Marka Deneyimim

03 Ekim 2024 13:32

Saç Boyası Kullanımı Sonrası Yoğun Saç Dökülmesi Ve Yanma Şikayeti

24 Ağustos 2025 23:50
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Şok Marketten Alınan Saç Boyası

23 Eylül 2023 20:14