Mukaddes sonuçtan hiç memnun değil

İade Hakkım Engelleniyor!

12 Kasım 2024 11:49

06.11.2024 tarihinde Denizli Teras Park AVM'deki Sneaker Loops adlı ayakkabı mağazasından Adidas marka ayakkabı satın aldım. 08.11.2024 tarihinde ayakkabıyı iade etmek istediğimi, ayakkabının büyük geldiğini belirttim. Ancak değişim var, iade yok denilerek kabul edilmedi. Kasanın önüne bir yazı asmışlar: 'Ayıplı ya da kusurlu olmadığı sürece iade kabul edilmez.' Kanuna göre iade almayacaklarını belirttiler. Ancak biliyorum ki 6502 sayılı kanuna göre ve bilmediğim birçok kanuna göre iade hakkım var. Bir de alışveriş esnasında iade hakkının olmadığını belirttiklerini söylediler ve bunu kullanarak iki gün sonra gitmeme rağmen o astıkları yazının arkasına saklanarak tavırlı bir şekilde iade asla kabul edilemeyeceğini, hatta 'Ayakkabıyı geri alırım ama paranız yine yatmaz.' gibi söylemlerde bulundular. Müşteri mağduriyeti yaşattıkları açıkça ortada. Neden iade almadıklarına dair açıklama yapmıyorlar. Aynı ayakkabıdan aynı gün, tarih ve saatte arkadaşım ile almıştık. İkimizin ayakkabısını da iade almayarak bizleri mağdur ettiler. Ben elbette Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ancak oradaki yazıyı kullanarak tüm iade müşterilerini mağdur ettiklerini düşünüyorum. Kendilerinden şikayetçiyim. İademi istiyorum. Ben ve benim gibi mağdur olan müşterilerin artık mağdur olmasını istemiyorum.

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 23:14

07 Nisan 2025 16:22

07 Kasım 2023 09:23

01 Ocak 2024 00:09
Denizli Teras Park AVM Sneaker Loops Mğz. Puma Ayakkabıda Deforme
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2025 23:20