Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

Skytech TV'de Çıkan Çizgiler!

Niyazi
06 Haziran 2023 12:34

Skytech 165 ekran 4K TV aldım. Nereden aldım? Bu cihazı alalı 6 ay oldu. Ekran uzun çizgiler çıkmaya başladı. İstanbul ana firmaya panel değişimi oldu. Gitti 1 ay ancak elime geçti. Geldi. Cihaz 3 gün sonra tüm çizgiler ve görüntü komple gitti. Servis işini bile yapmıyor. Duvar montajı bile kötü. İlgilenme yok. Şu an cihaz evde yatıyor. 4 gün oldu.

10 Temmuz 2023 16:00

Ürünü Ocak ayı gibi aldım 3 sever evden servis Aldı götürdü oradan kargoya verildi Ana firmaya gitti ana kart mi değişti geldi sonra yazılım sıfırlandı gene geldi 1hafta önce tamam TV sun çok iyi denildi sabaha karşı gene bozuldu servis gelmez işten izin alıyorum takılması için gene alıyorum artık iş yerine yüzüm kalmadı Alldigim güne lanet olsun Skytec 65inc 4. Ktv

Ek
Ek
06 Haziran 2023 13:27 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

06 Haziran 2023 14:05

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
30 Ocak 2024 17:26
"Mağduriyet im giderildi sıfır TV gönderdiler teşekkürler"

Nesrin
07 Eylül 2023 10:26
Zeyd sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 11:01
Skytech Android TV Yaklaşık 1 Buçuk Aydır Garanti Servisten Dönmedi
Skytech Android TV Yaklaşık 1 Buçuk Aydır Garanti Servisten Dönmedi
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
25 Aralık 2024 16:05
Skytec Televizyon: Beklenen Panel Hala Gelmedi!