Akif sonuçtan hiç memnun değil

Skyjet Markası Mağdur Etti

Skyjet Markası Mağdur Etti
18 Nisan 2024 09:34

02.11.2023 de RKS skyjet Nitro elektrikli bisiklet satın aldım. O dönem fiyatı 20 bin lira idi ve şu an 30 bin lira civarında. Başlangıçta oldukça memnunken, yalnızca 100 km kullanım sonrasında pedal kolunun aşınmaya ve teklemeye başladığını fark ettim.

Kullanım sırasında teklemenin artması sebebiyle vidası gevşiyor ve sonunda düşüyordu. Bu nedenle yeni bir kol bulana dek kullanımı durdurdum. Daha sonra yaptığım araştırmada, bu durumun RKS skyjet bisikletlerinde kronik bir sorun olduğunu keşfettim. Her bisiklette aynı problem yaşanıyordu. Yeni bir pedal kolunu temin edebilseydim benim için sorun olmayacaktı; fakat yedek parçayı ücretsiz sağlamalarını geçtim, para vererek bile yedek parça bulmak mümkün olmuyor.

Servisle iletişime geçip bir ay sonra aldığım cevapta, kolu tek başına satın alamayacağımı, dişli ile birlikte 800 lira karşılığında alabileceğim söylendi. Buna rağmen kabul ettim ancak yine de parçaya ulaşamadım. Pedal kolunun aşınması gibi bu da RKS'de kronik bir sorunmuş, zira başka müşterilerin de benzer şikayetlerde bulunduğunu gördüm.

Kısacası, şu anda 30 bin liraya mal olan bir bisikleti, 100 liralık bir pedal kolunun eksikliği yüzünden kullanamıyor ve evde bekletmek zorunda kalıyorsunuz.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 02:17

Tarık
20 Mayıs 2024 21:58
Akif sonuçtan hiç memnun değil

Skyjet Elektrikli Bisiklet Arızası, Fabrika Ve Servis Lakayıt Davranışları

07 Ekim 2023 20:01
Armağan sonuçtan hiç memnun değil

BİM’den Alınan Elektrikli Bisikletin Fren Sorunu Güvenliğimi Tehlikeye Atıyor

Armağan
22 Eylül 2025 12:15
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Bisikletin Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunları

24 Mart 2025 13:02