Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Scala Klima Sıcak Vermiyor.

Veysel
26 Şubat 2024 13:44

Merhabalar, Skoda Scala marka aracımızı 2022 yılında Mardin Beşerler Otomotiv'den satın aldık. Araç alındığında üstünde kaput koruma ve camlar yapılarak teslim edildi. Henüz kontrol etmedim ama bundan da şüpheliyim. 2023 yılına geldiğimizde aracın kilometresi hâlâ 800 km iken yağ bakımı için Beşerler Otomotiv'i aradım. Bana her şey dahil fiyatının 4200 TL olacağını söylediler. Bu fiyat bana çok yüksek geldi. Dışarıda 100 TL olan bir işlem için 2000-2500 TL istenseler bile razı olurdum. Ancak garantiden çıkmamak için belirtilen işlemlerin yapılması gerektiğini, aksi takdirde aracın şanzımanında ya da motorunda bir arıza oluşursa garanti kapsamı dışında kalacağını söylediler. Bu sebeple en kaliteli yağı dışarıdan alarak, filtreler dahil toplamda 1200 TL'ye kendim yaptırdım. Son bir haftadır aracımda kaloriferin 1, 2 ve 3. kademeleri ısı vermiyor, sadece 4. kademede çalışıyor. Durumu servisle paylaştığımda kaloriferin garanti kapsamı dışında olduğunu ve arıza tespit ücretinin 1800 TL olduğunu belirttiler. Ekstradan çıkacak parça masrafları da bana ait olacak. Bu durumun karşısında Skoda yetkililerinin olaya müdahil olmasını talep ediyorum. Eğer bu durum devam ederse, ne yazık ki markanızın itibarı zarar görmeye devam edecektir.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
26 Ocak 2024 07:33
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolduktan Sonra Tekrarlayan Arıza Ve Ücret Talebi

Olgun
13 Ocak 11:27
Garanti Süresi Dolduktan Sonra Tekrarlayan Arıza Ve Ücret Talebi
garanti-suresi-dolduktan-sonra-tekrarlayan-ariza-ve-ucret-talebi-1.pdf
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Servis Ve Genel Merkez Hiçbir Şekilde Yardımcı Olmuyor

Ayhan
23 Şubat 2024 11:00
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Garantili Araçta Klima Gazına Ücret Alıyor

Yusuf
20 Ağustos 2024 12:45
Skoda Garantili Araçta Klima Gazına Ücret Alıyor
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
06 Temmuz 2023 11:52