Hasan sonuçtan hiç memnun değil

2021 Skoda Octavia Multimedya Arızası Ve 35.000 TL Ücret İstenilmesi

Hasan
04 Nisan 2023 00:04

2021 Ocak ayında 2020 model Skoda Octavia 1.0 Premium aracımızı aldık. Her sıfır araç gibi yazılımsal sıkıntıları hiçbir zaman sorun ve dert olarak görmedik. Lakin gelin görün ki aracı aldığım tarihten bu yana

sos
Park Asistan Devre Dışı
Manevra Devre Dışı
12v
48v
Multimedya Ekranından pat pat şeklinde ses gelmesi.

Bu sorunların çoğu çözüldü. Ama Multimedya garantimiz bittikten sonra başımıza dert açtı. Servis Multimedya ekranının arızalı olduğunu ve değişiminin gerektiğini bildiriyor.
Tarafımızdan fahiş fiyat olarak 35.000 TL para talep ediyorlar. Servis yetkilisi bu durumu evde bulunan ampullere benzeterek normal bir şey olduğunu dile getirdi. (35.000 TL kendisine göre çok normal sanırım)

Ekranda ne bir çizik, ne bir darbe var. Hiçbir şekilde tarafımızca zarara uğramadı. Araba çalışıyor ekran yok, sos, Park, Manevra hatalarını veriyor. Power tuşuna uzun süre basınca ekran açılıyor fabrika ayarlarına geri dönmüş gibi her şey sıfırlanıyor. 30 40 saniye sonra ise resetleme yapıyormuş gibi kendini kapatıp açıyor. Bu sürekli devam ediyor.

Konuyla alakalı yüce oto, aykan Skoda (Adana) dahil herkes ile görüştüm ve indirim almaktan bahsettiler komedi senaryosu içerisindeler. Servis ağı olarak motor titremesi çok fazla dedik normal dediler. Vites geçişleri problemli dedik, normal dediler. Sonrasın da vites kutusu altüst merkezler vs. Parça değişimine gitti garantiden. Araba kalkarken trim sesi var metal ses var dedik, biz ses duyamadık dediler. Ne hikmetse buldular ısrar edince.

Şimdi de zamanın da multimedya da problem yok dendi, ekranımız arızalandı ve değişime zorlanıyoruz. Bir de ücret talep ediliyor. Konuyla alakalı 2 3 yıllık bir aracın Multimedya Ekranının Ampul olmadığını, tak deyince bozulmayacağını servislerinize iletiniz ve sorunumun çözümüne giderek bu geri duruşların sebebi olarak ücretsiz değişimini talep ediyorum.

Gerekirse ekranı bu şekilde bırakarak arabayı bile satmayı düşünüyorum. 25 26 aydır severek ve zevk alarak bindiğim arabadan sayelerinde buz gibi soğudum. Yarın bir gün motoru elimiz de kalacak muhtemelen, o da bizim hatamız olacak.

Kusura bakmayın ama ne yüce oto olarak sizler, ne de servisleriniz hiçbir şekilde müşteri ve memnuniyet odaklı değilsiniz. Sorunumun en kısa zamanda çözülmesini istiyoruz.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Salih

Aynı sorunları yaşayanlar bir araya gelip şikayet dilekçesi veya mahkeme yoluna başvurmalı

Murat
Murat

Öncelikle geçmiş olsun. Güncel durumda bir değişiklik var mı? Acaba bir çözüme ulaşabildiniz mi? Bende bu aracı almayı düşünüyordum bayağı bir çekindim. Bilgi verirseniz çok sevinirim iyi günler.

Salih

Aynı sorunlar aynı model marka aracımda da mevcut, kronik olduğu aşikar, düzeltilmesi için Çekya Skoda, Volkswagen Almanya ile iletişime geçmek üzereyim

Salih

Skoda Türkiye ile iletişime geçmemi söylediler, Skoda Türkiye çözüm üretmediği için sizinle iletişime geçtim desem de tınlamadılar, sonuç, sattığın ürünün arkasında durmayan Skoda, takdir kamuoyunun

Nazim
Nazim

Bir cevap alırsanız bizimle de paylaşırmısınız teşekkürler

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Pendik Aykan Bayisinde İlgisizlik Ve Fahiş Fiyat Farkı Mağduriyeti!

15 Aralık 2025 12:18
Mehmet sonuçtan memnun değil

Satın Alma Sırasında Elden Ödenen 100 Bin TL Ve Garanti Dışı Alternatör Sorunu

28 Aralık 2025 12:06
Edip sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arıza Yapan Skoda Octavia İçin Değişim Talebim

Edip