Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 17:17

04.10.2024 tarihin Optimum AVM Skechers mağazasından su geçirmez Waterproof olarak ibaresi olan ve müşteri temsilcisin bilgilendirmesiyle almış olduğum ayakkabı il yağmurda su geçirmiş gün boyu ıslak ayaklarla çalışmak zorunda kaldım. Resimlerde ve videoda göründüğü üzere ayakkabı su geçirmiştir. İade talebi bulunduğum ürünün incelenmesi sonucu olarak verilen cevap şu şekilde.
Değerli müşterimiz, 1-412369 talep numarası ile incelenen ürününüzde üretim kaynaklı bir kusur bulunamamıştır. Talebinize olumlu dönüş yapamadığımızı üzülerek iletmek isteriz. B016
Satılan ayıplı ürünün iadesini, paramın geri iadesini istiyorum. İnsanları sal. Ak yerine koyarak geçiştiremezsiniz. Kimse parasını çöpten toplamıyor. Sonuç alamazsam, Tüketici Hakları'na başvurarak ve sosyal medyada kanallarını kullanarak maruz kaldığımız bu hukuksuz uygulamaları duyuracağımdan şüpheniz olmasın.

30 Kasım 2024 17:27 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

03 Aralık 2024 16:59
su-gecirmez-ayakkabi-su-gecirdi-iade-talebi-1.jpg

Bugün arandım fakat öncesinde Skechers in kendi sayfasından kullanıcı işlemlerinden tekrar inceleme talebinde bulunmuştum. Arayan müşteri hizmetleri yetkilisi gönderilen mesajdakinden farklı bir şey söylemedi. İncelemelerde ürünün su geçirmediğini ve malzemelerin su geçirmez olduğunu söyledi. Evet ben deliyim ya, daha ilk taksitini ödediğim ayakkabıyı canım sıkıldı diye size iade ediyorum. Ayakkabıyı su geçirmez diye satıyorsunuz ama su geçiriyor olay bu kadar basit. Siz neyi anlamak istemiyorsunuz. Test yaptığınızı söylüyorsunuz. Üzerine birkaç spreyleme yaparakmı test ediyorsunuz. İade etmek isteğimi buradan tekrarlıyor ve bugün itibari ile ürünü teslim almadan Skechers online işlemlerden yeni talep oluşturduğumu bildiriyorum.

13 Aralık 2024 23:10
Su Geçirmez Ayakkabı Su Geçirdi: İade Talebi

09.12.2024 tarihinde ayakkabının akıbetini öğrenmek için Optimum mağazasına gittim. Ayakkabıyı önüme getirdiler ve olumsuz cevaplandığını söylediler. Ayakkabıyı incelediğimde teslim ettiğim de zaman ki lekeler üzerinde aynen duruyor. Benimle dalga geçildiğini ve bu ayakkabının incelemeye bile gönderildiğinin şüpheli olduğunu ve ayakkabıyı teslim almayarak tekrar inecelemeye gönderilmesini belirtim. Ayrıca yukarıdaki resimde de görüldüğü üzere online işlemlerden de bir inceleme talebimin varlığından bahsettim. Mağaza çalışanın böyle bir talebin yapıldığından haberi bile yok iken kendisine göstermek için hesabım açtım fakat nasıl oluyorsa talebimi kaldırmışlar. Allah'tan ekran görüntüsünü alıp yukarıya koymuşum. Sonuç olarak ayakkabıyı teslim almadan tekrar incelemeye gönderdim. Aşağıya mağazadaki resimlerini koyuyorum. Nasıl bir inceleme yapılmış siz karar verin. Şunu da eklemek isterim. Mağazada olduğum tarihte İstanbul'da sağnak yağış vardı, kendilerini buyurun hazır dışarıda yağmur var beraber test edelim dedim yanaşmadılar bile. Ben bu ayakkabının parasını alacağım başka yolu yok bunun

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
17 Kasım 2024 15:51
Skechers Ayakkabılarında Kalite Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 10:54
Su Geçirmez Denilen Ayakkabı İlk Yağmurda Sınıfta Kaldı
Mazlum sonuçtan hiç memnun değil

Mazlum
06 Haziran 2025 15:11