Zeki sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 22:08

Ad Soyad: Z*** İ**** Y*****
T.C.: 210*****020
Telefon No: 0537*******54

Skechers Müdürlüğü'ne:

13.08.2023 tarihinde Marmara Forum AVM Skechers mağazasından aldığım ayakkabının altıncı veya yedinci kullanımımda, ayakkabının yan taraflarında açılmalar ve patlaklar oluştu ve rahatsız etmeye başladı. Ürünü incelemesi için satın aldığım mağazaya geri götürdüm ve üretim kaynaklı bir sorun olmadığı yönünde olumsuz bir yanıt aldım. Bu karara itiraz ediyorum çünkü Skechers gibi bir markanın ayakkabısında altıncı veya yedinci kullanımda böyle bir sorunla karşılaşacağımı düşünmüyorum ve ayakkabının gerçekten analize gönderildiğine inanmıyorum. Çünkü bana reddedildiğine dair hiçbir analiz sonucu evrakı ya da herhangi bir şey verilmedi, mail yoluyla tarafıma herhangi bir sonuç iletilmedi. Ekstra olarak, ayakkabıyı tertemiz bir şekilde gönderdim fakat bana ayakkabı çok kötü bir durumda ve çamur içinde geri geldi. Ayakkabının incelemeye gönderilmemiş olabileceğini ve bir başkası tarafından kullanılmış olabileceğini düşünüyorum; bunun başka bir açıklaması olamaz. Satın aldığım ayakkabının bu durumda olması müşteri mağduriyetine neden olmaktadır. Para iadesi veya değişim talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları'na, yalan evrak hazırlandığına dair şikayette bulunacağım.

Not: Ayakkabının kullanıldığına dair itirazımın gerçekliği yansıtması için fotoğraflar ekte yer almaktadır.

19 Ocak 2024 08:41 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 02:50

25 Haziran 2024 09:56

Bihter
17 Temmuz 2024 16:25
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
31 Aralık 2024 11:51
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 18:55

Skechers Kategorileri