27 Nisan 2023 13:53

Ben Gıda Yüksek Mühendisiyim. Tarım Kredi Kooparatif Market'ten almış olduğum dut özünün, öz ile bir alakası olmadığı tadının öze göre oldukça farklı olması üzerine yapmış olduğum başvurunun sonucunda, firmanız tarafıma ulaşmış olup üretimle ilgili bilgi verdi, özlerin ya da pekmezlerin vakum altında kaynatılarak üretildiğini ve tadında bir sorun olmadığını belirtti ancak bu bilgi beni tatmin etmedi. Bunun üzerine memnuniyet kazanmak adına gönderdiğiniz hurma özünün ücretini bize ödetmeniz hiç hoş bir davranış olmadı. Bununla birlikte hurma özünün yanında göndermiş olduğunuz ve fotoğrafı bulunan "cherry jam" adlı üründe herhangi bilgilendirici bir etiketin olmaması Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği'ne aykırı bir durumdur. Zira paket içerisindeki ürünün içeriği, alerjen madde içerip içermediği gibi bilgilerin eksikliği bazı insanlar için sağlık açısından son derece riskli olabilir. Yaptığınızın hareketin Şitoğlu gibi büyük bir firmaya hiç yakışmadığını bildirmek isterim. Tüm bu şikayetlerimi hem internet sayfanıza hem de mail adresinize ilettim ancak tarafıma geri dönüş yapmamakla müşterinize karşı hiçbir ilginiz olmadığını göstermiş oldunuz. En kısa zamanda para iadesinin yapılmasını istiyorum.

13 Eylül 2025 16:24

Aldığım Nar Ekşisinin Tadı Beklediğim Gibi Çıkmadı

Şükrü
13 Mayıs 2025 21:34
Aldığım Nar Ekşisinin Tadı Beklediğim Gibi Çıkmadı
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Tarihi Geçmemiş Tahinler Kötü Kokulu Ve Bozulmuş Çıktı

10 Aralık 2025 14:29