Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi MR Randevumuz Olmasına Rağmen Kendi Hataları Yüzünden Çekinemedik

11 Haziran 2024 10:23

Sarıyer Etfal Hastanesinde 11.06.2024 tarihinde gece 01:30 da ilaçlı MR randevumuz vardı. MR ilacını yazan sekreter bize tomografi ilacı ilacı yazmış ve randevumuz olmasına rağmen MR ımızı çektiremedik. Gecenin bir vaktinde hastayı mağdur eden hastaneden de çalışandan da şikayetçiyim. Sizlerin hatası yüzünden bizler mağdur oluyoruz. Kaç hafta o randevu için bekleyip randevu için geldiğimizde mağdur ediliyoruz. Sizin hatanız hiçbir şekilde düzeltilmedi. Kaç Hafta sonraya MR randevusu veriliyor. Benim randevum varken neden tekrar bekleyeyim mağdur ediliyorum.

Randevu Karmaşası Ve İletişim Eksikliği

01 Ocak 2025 08:23
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 12:04
Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Bekleme Çilesi: Kayıtsız Hastalar Öncelikli!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sağlık Hizmetlerinden Yararlanmayı Engelliyor

24 Temmuz 2023 12:46

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tomografi Raporu Çıkmadı 14 Gün Oldu

30 Ocak 2024 16:52