Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Sistem Girişi Ve Organizasyon Bedeli Hakkında Şikayet

29 Eylül 2023 14:3896.801

Sistem girişi için şubeye gittim ve istediğiniz şekilde cevap verdim. Ancak, sonradan organizasyon bedeli hakkında farklı bilgiler verildi. İlk başta %9 dediler, sonra yükseltmek istediğimde %11 veya %12 olduğunu söylediler. Sadece para almak için sizi sisteme kaydediyorlar. Ayrıca, başka bir şikayetim de eşim adına kayıt olmamla ilgili. Ankara bölge sorumlusu olan H**** Bey, sizin adınızla kayıt olan tanıdıklarınız için ödeme yapacaklarını söyledi. Arkadaşımı sisteme kaydettirdim, ancak sonra hesabıma para yatmadı. Müşteri temsilcisiyle konuştum ve H**** Bey'in sorunumu çözeceğini söyledi. Ancak o da dönüş yapmadı. Bu durumda ne olacak?

2 Ekim 2023 15:42

Ben daha uzun ve anlaşılır yazdım ama siz neden böyle kısaltma yaptınız. Şimdi konu çok anlaşılır değil

2 Ekim 2023 15:44

Sizi kandıracaklar sakın kanmayın Sankin kanmayın sisteme giriş yapmak için şubeden içeri girdikten sonra sizin tüm sorduğunuz sorulara sizin istediğiniz şekilde cevap veriyorlar sonra o soruyla sisteme giriş yaptıktan sonra ya öyle olmuyor şu şekilde oluyor diyorlar. Başımdan geçen olay şu. Sisteme giriş yaparken organizasyon bedeli olarak örnek olarak yazıyorum %9 dediler sonra yükseltmek istediğinizde hep %9 ile yükseltebilirsiniz dediler ilerleyen zamanlarda sisteme kayıt olduğum fiyatı arttırmak için telefonda görüştüğümde organizasyon fiyatında güncelleme oldu eğer yükseltmek istiyorsanız %11 %12 organizasyon bedili ile yükseltebilirsiniz dediler. Kısacası şöyle söyleyeyim amaç sadece sizi sisteme kayıt edip organizasyon parasını almak sonra yeni bir kampanya var diye sizi arayıp kampanyayı allayıp ballayıp size sunuyorlar paranız varsa ekstra para almak paranız yoksa sisteme yatırdığınız parayı bu kampanyaya organizasyon parası olacak yatıralım sizi bu sisteme kayıt edelim Başka bir şikayetimde ben eşimin adına kayıt oldum buraya ve bana kayıt sırasında Ankara bölge sorumlusu olan hasan bey sizi de sisteme iş ortağımı ne öyle bir isimle kayıt edelim sizin isminizle gelen tanıdıklarınız olursa sisteme kayıt oldukları organizasyon bedelinin belli bir yüzdesini size ödeyelim dediler. Bende tanıdığım bir arkadaşım da ev almak istiyordu sinpaş'ı önerdim sisteme giriş yaptı sisteme giriş yapan gene hasan beydi ve arkadaşım özellikle benim adımı da yazdırmış. Bilgisayara yazarken de görmüş. Neyse aradan bir iki ay geçti hesabıma yatan bir para falan yok bende müşteri temsilcimi aradım. Bu arada benim sisteme giriş yapan hasan bey müşteri temsilcisi olarak şennur hanıma devretmiş beni. Şennur hanımla bu konuyu görüştüm onun bana verdiği bilgi tam bomba "arkadaşınız şubemizden değil internetten başvuru yapmış" dedi bende hayır ya Keçiören şunenizden hatta hasan bey yaptı girişini dedim. Şennur hanımda ben bir hasan beyle görüşeyim size dönüş yapacağım dedi. Görüşmüşler ve sonrasında beni aradı dediği hasan bey sizi arayacak bir sorun olmuş sanırım dedi. O günden bu yana yaklaşık 2 3 ay oldu belkide daha uzunda sürmüş olabilir arayan yok. Bu süre içerisinde ben aradım hasan beyi telefonumu açmadı mesaj attım arayacağım dedi sonra ne aradı ne aramalarıma cevap veriyor ne mesajlarıma karşılık veriyor. Şennur hanımı arıyorum o bile artık ne telefonlarıma bakıyor ne dönüş yapıyor. Hasannn beyyyyy bir ara ne olacak bizim bu iş çözüme kavuşturalım.

2 Ekim 2023 15:45

Benim asıl sıkıntım üsteki metin şikayetim varın düzeltmesi biraz olayı basite almış

10 Kasım 2023 08:49 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Üyemiz ; Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Bizlere ilettiğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

21 Ekim 2023 12:30

Eşim adına kayıt yaptırdım organizasyon ücretini peşin fiyatına çevirddim bunun için yeni bir sözleşme yaptılar her ay çekiliş var dediler birkaç çekilişten sonra 6 ayda bir olacak dendi tarihi kimse kesin şu tarih de çekilecek denmiyor ve çekiliş numuranız beli değil her çekilişte aynı numaramı yoksa değişiklik oluyor mu beli değil listeyi görme şansınız yok

2 Ekim 2023 20:16

Yaptığınız görüşmelerde sözlü olarak beyan ettikleri durumları size mail olarak göndermelerini talep edin. Göndermezlerse zaten yalan söylüyorlardır. Çünkü mailler hukuki delillerdir. Yarın öbür gün mahkemede kullanabilirsiniz.

Eminevim Konya Arena Şube Hataları

12 Mart 2024 13:35146.410

400.000 TL, 40 ay vadeli, sabit 10.000 TL ödeme olacak şekilde çekilişli gruba katıldım. Üye numaram 1753293, Konya Aren...

9 Destek17 Yorum

Öne ÇıkanKonular