Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Ödemede Sorun Var

18 Temmuz 2024 15:01

30 Haziran'da Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı İstanbul/Esenler şubesinden bilgi almak için eşimle görüşmeye gittik. Baştan herkes çok ilgiliydi. Meğerse arkadaşlar her şey imza attırana kadarmış. Daha sonra eve gelip imzalattıkları kağıtları okuyup ve çekilişlerin aylık düzenli yapılmadığını öğrenince, 3 gün sonra cayma hakkımı kullanmak için geri gittiğimizde aynı ilgi ve güler yüzü göremedik. İmza atılmadan önce 14 gün içinde cayma hakkımız olduğunu, cayarsak paramızın hemen hesaba geçeceğini söylediler. Paramızı 15 gün boyunca beklettiler. Baştan hemen aldıkları 170 bin TL'yi geri vermemek için her yolu denediler. 50 bin TL'yi bugün hesaba yatırmışlar. 122 bin TL'yi karta yatırmışlar. Oysaki her ikisi de hesaba yatırılacaktı. Kartı da ödeyip kapatmıştık. Bilerek ve kasıtlı yapılmış çirkin bir davranış. Şimdi karttan nasıl alacağımızı düşünüyoruz. Çok pişmanız arkadaşlar, kesinlikle kimseye önermiyorum.

24 Temmuz 2024 17:20 (Şikayetten 6 gün sonra)

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Gaziantep Şubesi Mağduriyeti!

13 Temmuz 2024 12:47

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Sinpaş Yapi Tasarrufu'nda Güven Sorunu Ve Sözleşme Mağduriyeti

05 Ağustos 2024 02:16
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 22:36

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Güvenil Değil Mağdur Çok