Sınav Eğitim Kurumları 2024 Yılı Kitap Ücretleri Ve Keyfi Muamele

Sınav Eğitim Kurumları 2024 Yılı Kitap Ücretleri Ve Keyfi Muamele
15 Temmuz 2024 01:33

Samsun sınav koleji 2024 yılı kitap ücretleri. 63.000 liradan indirimli fiyatı 46.750. Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz. Allah sizin elinize düşmanımı düşürmesin. Ar damarınız çatlamış sizin. Öğrenci kaçmasın diye bir yıllık eğitim ücretini bir sene öncesinden peşin alıp, velileri duruma gebe bırakıp kafanıza göre kitap ücreti uydurmak nedir.

22 Temmuz 2024 17:02 (Şikayetten 7 gün sonra)

Hmz
Hmz

Açıklamanızda enflasyondan bahsetmiş fiyat oynaklığından yakınmışsınız. Kitap ve kaynak ücretleri bu kadar yüksek olmamalı. Tamam bir kâr oranıyla veriyorsunuz fakat biraz insaflı fiyat politikasıyla daha faydalı olabilirsiniz. Ayrıca piyasada döviz ve enflasyon aylardır fazla oynaklık bile göstermiyor. Özel okullar bir eğitim yuvasından çok artık bir ticarethane haline geldiler maalesef. Kitaplar yurt dışı kaynaklı bile olsa bu fiyatlar ortaya çıkmıyor. Kaynaklarınızın içine üç beş tane kendi piyasada olmayan kaynaklarınızı koyuyor ve insanları kendinize mahkum ediyorsunuz. Tabi ki her hizmetin bir bedeli var ama bunu eğitim, yemek ve servis kısmından hatta kıyafet kısmından yeteri kadar çıkarıyorsunuz. Bari kitapları bu gruba dahil etmeyin. Eğitimin güzelliği kitaplarda kalsın. Bari kitapları ticari obje olmaktan çıkarın. Umarım dikkate alırsınız. Saygılarımla

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Kitap Fahiş Fiyatı

17 Temmuz 2024 12:10
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 16:52
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 23:00