Simlog Uygulamasında Mesaj Ve Zaman Sorunu

21 Ekim 2024 14:44

Simlog'da sadece çevrim içi ve çevrim dışı durumu var, ancak ben mesajları görmek istiyordum. Ayrıca çevrim içi değilken çevrim içi ya da mesaj atılmış gibi görünüyor. Bakıyorum, o saatte mesaj yok ya da ben mesaj atıyorum, saatim belli ama onu göstermiyor, başka bir saat gösteriyor. O saatte ne çevrim içi ne de mesaj var. 517 TL boşa gitti, paramı geri iade edin. Memnun değilim.

21 Ekim 2024 14:33

Gul
Gul
21 Ekim 2024 18:15

Simlog sadece çevrim içi çevrim dışı var ben mesajları görmek istiyordum ayrıca çevrim içi değilken bile çevrim içi olarak gösteriyor. Ben mesaj atıyorum saatim belli onu göstermiyor başka bir saat gösteriyor ve bakıyorum bir saat de mesaj atılmış olarak gösteriyor bakıyorum o saatte mesaj yok. Param boşa gitti 517 TL geri iade edilsin. Memnun değilim. Kimseye tavsiye etmiyorum

Azize sonuçtan hiç memnun değil

Simlog Uygulaması Beklentileri Karşılamıyor

Azize
09 Mart 2025 10:25
Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Nevin
16 Aralık 2024 22:29