Ersin sonuçtan memnun değil

01 Ocak 2024 10:19

Buzdolabını alalı bir yıl oldu fakat aldığımdan bu yana servisi 4-5 kez çağırmak zorunda kaldım ve her seferinde yeterli ilgiyi göremedim. Dolaba, arıza tespiti için cihaz yerleştirdiklerini belirttiler. Dolap zaten yiyecekleri bozuyordu, şimdi ise hiç çalışmıyor. Servisi aradığımda ertesi güne randevu veriyorlar ve bu durum garanti kapsamında olsa bile zararımın karşılanmayacağını ifade ediyorlar. Böyle bir durumla karşılaşmadım. Dolabım elektrik alıyor ancak bir süre sonra elektrik kesiliyor ve soğutma kompresörü hiç çalışmıyor, hiçbir ses gelmiyor. İçindekileri geç fark ettiğimiz için yiyecekler bozulmaya başladı. Orhangazi Bursa'daki servis ise telefonlara yanıt vermiyor.

04 Ocak 2024 16:42 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ersin
08 Ocak 2024 07:38

Cevaben iki kez arandım, ama herhangi bir çözüm üreteceğe benzemiyorlar. Dolabın içine koyduğum mahsulü eski dolabıma da koyuyorum, eski dolabımın markası sharptı ve yaklaşık 10 senelikti. Sharp aynı domatesi 3 hafta saklayabiliyor, aldığım yoğurt minimum 2 hafta küf yapmadan duruyor. Siemens'ten 1 sene önce aldığım dolapta ise 1 hafta geçer geçmez bozuluyor hayır şunu fark ettim benim camımın önünde de domates 1 hafta kalabiliyor ben neden yok yere para verdim bilmiyorum. Yaptıkları testlerde sonuçlarda anormallik olmadığı söyleniyor ama kullanıma gelince böyle değil. Eğer Siemens bu dolapları 1 hafta yiyecek saklamaya uygun üretmişse insanlar bunu bilerek almalı, en son bir hanımefendi yardımcı olacağını söyledi umarım o da diğerleri gibi testlerde sorun yok demez, iyi çalışmalar.

Altan sonuçtan hiç memnun değil

Altan
02 Ekim 2024 11:43
Ülker sonuçtan çok memnun

Ülker
05 Ocak 2024 22:07
"Şikayet var sayfasına teşekkür etmek istiyorum. Şikayetimi anında Siemens e bildirdi, yayımladı ve firmanın 2 gün önceden tamir edilmesini sağladı. Şikayet var a teşekkür ederim"

Abdullah
18 Temmuz 2024 11:15