Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Bulaşık Makinesi Üst Pervane Borusu Kaynak Atması

23 Aralık 2023 00:41

Nisan 2019 yılında evleneceğim zaman tüm beyaz eşyaları Siemens markasının iyi olduğunu düşünerek almıştım. Ancak henüz 4 yıl olmasına rağmen bulaşık makinesinin üst sepetine su sağlayan borunun arka tarafındaki sabitleme parçasının yerinden söküldüğünü fark ettim. İncelediğimde basınçlı suyun geldiği borunun küçük bir nokta kaynak ile tutturulduğunu ve sürekli suyla temas halinde olan kaynağın çürüyüp kopmasının muhtemel olduğunu gördüm. Bu kaynak kopmuştu. 10 yıl dolmadan bir ürünün böyle bir arıza vermesi ve küçük bir parçanın nokta kaynakla kalitesizce sabitlenmesi, üstelik arızanın 3 yılın hemen ardından ortaya çıkması, tüketiciyle alay etmekten farksızdır. Markanın üretim hatasından kaynaklanan bu nokta kaynağı ve basit üretimi gördükten sonra, sosyal medya ve şikayet platformları aracılığıyla bu tür sorunları duyurmaya başladım. Yetkililerden bir çözüm bekliyorum ve konuyla ilgili açıklama talep ediyorum.

23 Aralık 2023 13:41 (Şikayetten 13 saat sonra)

Bekir
25 Aralık 2023 11:58

Müşteri hizmetlerindeki arkadaş bir defaya mahsus ücretsiz teknik servis iletebileceğini söylemişti teknik servis bugün geldi arkasındaki puntanın atıp sabit durmayan parçanın ve Su fıskiyesinin değişmesi gerektiğini söyledi Bunun için de 1850 TL gibi bir rakam masraf çıkardı ben bu masrafı kesinlikle kabul etmediğimi dile getirdim Daha sonrasında müşteri hizmetlerindeki arkadaş tekrar beni arayarak Bu parçaların değişmesi gerektiğini söyledi Ben çalışan malzemelerimin herhangi bir problemi olmadığını sadece yerine sabitlenmesi gerektiğini ilettim ancak arkadaşlar fabrikanın bu şekilde uygun gördüğünü ve malzemelerinin değişmesi gerektiğini söyledi Ben değişse de aynı işlem yapılmayacak mı diye ilettim ancak vidalanarak yeni parçanın sabitleneceğini söylediler yeni parça sabitleniyor çalışan malzemelerim neden değiştirilerek ekstra bir masraf çıkarıyorlar bunu anlamadığımı söyledim ve eski Malzemelerimi kullanarak sadece tamir setinin oraya sabitlenmesi olarak Kullanıma sunulmasını istedim böyle bir işlem yapamadıklarını bu şekilde inisiyatif alamadıklarını parçayı yenilemeleri gerektiğini iletti Madem vidalanarak problem ortadan kalkıyor neden bu kadar masraf ederek yeni bir parça alma zorunda bırakıyorlar anlamış değilim Ben bu şekilde tamiri kesinlikle uygun görmedim çalışan parçanın sökülüp götürülüp yerine yeni parça takılması da çok mantıklı değil gibi Madem vidayla sabitlenecek benim parçam da vidayla sabitlenebilir sadece sabit durmaması konusunda problemim var ama bu şekilde kesinlikle yardımcı olmadılar ve parçalarını değişmesi gerektiğini ilettiler bu şekilde Biz işlemi uygun görmüyoruz Bu konuda da inisiyatif alamayız dediler Siemens alacaklar veya kullananlar söylediklerimi dikkate alırlarsa daha iyi olur.

Siemens Bulaşık Makinesinde Erken Parça Arızası Ve Hayal Kırıklığı

Bülent
20 Ağustos 23:22
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
12 Temmuz 2024 13:16
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
11 Nisan 2024 14:42
Berika sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Bulaşık Makinesi Ve Yüksek Servis Ücreti Sorunu

Berika