Hasarlı Ürün Ve İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Hasarlı Ürün Ve İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar
12 Aralık 2024 17:52

Hepsiburada'dan bulaşık makinesi aldım. Kendileri, kargo kutusunu yetkili servisin yanında açın diyorlar. Markası Siemens idi. Yetkili servis geldi. Makine hasarlı çıktı. Fakat yetkili servis, kargo firması HepsijetXL olduğu için ben tutanak tutmam, herhangi bir belge vermem diyor. Hepsiburada ise iade için tutanak istiyor. Siemens'i arıyorum, ben vermem diyor. Hepsiburada'yı arıyorum, belge olmadan iade olmaz diyor. İki haftadır bu işle uğraşıyorum. Ne Siemens alın ne Hepsiburada'dan bir şey. Başka bir şey değil. Siemens'in malı ama anlaşmalı kargo değil diye bir belge yazmıyor, biz mağdur oluyoruz.

16 Aralık 2024 16:18 (Şikayetten 3 gün sonra)

16 Ocak 2025 01:52

Merhabalar, öncelikle gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim hemen dönüş yaptınız ve ilgilendiniz. Markanız adına şöyle bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Batman tekinler ev konsept Siemens bayisi Hepsiburada üzerinden satış yapıyor ve Hepsijet üzerinden ürün gönderiyor ama siz Hepsijet için servis tutanağı vermiyorsunuz. Rapor vermiyorsanız Hepsijet üzerinden ürün gönderimini yasaklatmanız lazım bayiye. İkincisi servis tutanağı için benimle irtibata geçtiniz ama bayiniz sizin verdiğiniz servis tutanağını kabul etmeyip ürün iadesini yapmıyor. Sizin marka olarak böyle bir durumda bayiliği iptal etmeniz gerekir. Sizin raporunuzu sizin bayiniz bile kabul etmiyorsa raporunuzun ne anlamı var markanızın değerinin ne anlamı var.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Sürekli Hata Vermesine Rağmen İade Talebinin İşleme Alınmaması

28 Ağustos 2023 17:16
Siemens Sürekli Hata Vermesine Rağmen İade Talebinin İşleme Alınmaması

14 Ocak 2024 15:35
Naciye sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 12:27
Siemens Ayıplı Kırık Ürün Gönderdi