Mustafa sonuçtan memnun değil

Siber Teknoloji Ön Muhasebe Programı

07 Ağustos 2023 15:37

Siber Optik Yazılım Şirketi'nden şikayetim var...
Bursa'da 2 tane gözlük mağazam var ikisinde de siber optik ön muhasebe programı kullanmaya çalışıyorum, maalesef kullanamıyorum. Bir şubem de V9 versiyonunu var diğerinde de V10 var. Ve yıllardır kullanmaya çalışıyorum neden mi, ama maalesef muadil program yok. Diğerleri bir yeri yapmış bir kısmını eksik bırakmış, benzer üç program yapımcıları ile görüştüm, ama talepleri yeterli bulunmadığı için programları geliştirmiyorlar maalesef. Siber optikte bu konuda çok daha katı. V9 engelli bir bebek gibi, sonrası V10 ise muhasebe kısmı da tamamen sakat, ve bu sene yıllık sözleşme yapmadım. Çünkü programa hakim oldukça yanlışları yaşadıkça arayıp düzeltmeleri yapsınlar diye teknik servis ücreti ödüyordum. Yeter artık dedim ve yıllık sözleşme yapmadım. Malum KDV oranları değişti ve bütün programlarda herkes çok rahat değiştiriyorlar. Ama ben V9'da değiştirdim görünüyor ama sisteme yansımıyor çok uğraştım olmadı, aradım siber satış yetkilisi s** hanımla uzunca konuşmanın ardından yıllık anlaşmamız olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler. V10'da değiştirdim oluyor V9'da neden olmuyor dedim alt yapısının güncellemesinin yapılması gerekiyor dedi ve ücret istedi.

Şimdi sormak isterim çok basit bir KDV değişiklik için programın alt yapısının uygun olmadığını söylüyorsunuz ya daha neleri eksik ve bozuk anlatsam gerçekten şaşırırsınız. Programı gerçekten mecburen kullanıyorum sırf bu teknik servis hizmetleri yüzünden çok yoruldum sıkıldım sanki çok güzel programları var hiç eksiklileri yok her zaman program için güncellemeler yapıyorlar ama maalesef bizden aldıkları bedelle programı topluyorlar.
Artık dayanamadım buraya yazmak zorunda kaldım. Gerçekten kaç senedir ikaz ve uyarılarıma rağmen aynı düşünceler ile devam ettiler. Şimdi iki tane yazılımcı ile görüşüyorum sırf bu sebeple sektöre hem tam yetebilecek çağımıza uygun program hazırlatıyorum. Hani derler ya kötü komşu ev sahibi yapar diye...

25 Ocak 2024 14:53

2018 Tarihinde almış olduğum siber optik V10 programı aldığım yıldan beri eksikliklerini tamamlamak için ödediğim ne kadar para varsa haram olsun programı çalıştırırken verdiği hataları düzeltmeleri için ücret ödedim ve hala aynı hatalar yüzünden programı çalıştıramıyorum ve iş gücüme ciddi zarar veriyor siber service diye bir şey var ne yaptıysam çalışmıyor, ve dayanamadım iki günce programın hatasını sevgi hanıma söyledim dinlemedi bakmadı bile servis anlaşmam yok diye direk parayı istiyor.

10 Ağustos 2023 10:34 (Şikayetten 2 gün sonra)
10 Ağustos 2023 11:07

Programı öyle bir yapmışlar ki sanırsınız dört dörtlük zaten yama üzerinden yama yaparak giriliyor ve üstüne garanti servis ücreti niye ödenir programı alırsınız kullanmaya başlarsanız öğrenmek için eğitim alırsınız bir yıl içinde bu hizmet biter doğru lakin daha Programı kullanmaya başlıyorsunuz stok yüklüyoruz hata cari işliyorsunuz hata malum KDV oranı değiştirmeyi yapacaksanız hata istersiniz siber V9 versiyonu açayım görüntülü bir şekilde hatalarını atayım ister misiniz sevgi hanım maalesef eksiklerle dolu Programı düzeltmek için garanti servis ücreti ödemesi isteniyorsa bu yanlış bir ticaret çünkü kusurlu programı tamamlamak için ücret ödemek gerçekten anlamsız değil mi

Alper
Alper

Program hazırlatmanıza gerek yok, teknik destek ve geliştirmeler için hiçbir türlü para almayan, medula, uts, stok kontrolü, ön muhasebe gibi tüm işlemleri tek uygulamadan yaptığınız program zaten var. Aktif mutlu +300 aşkın müşterisi var. Ve bu bahsettiklerimin hepsini tek bir fiyat içerisinde alıyorsunuz o da yıllık 2000₺ Tema Optik https://temaoptik.com/ Unutmadan, barkod okuyucu olarak bile kullanabildiğiniz mobil uygulaması bile var :)

Orhan
Orhan

Merak etmeyin çok yakında gerekli programı kullanıcı arayüzü kolaylığı sistem güncellemesi kolay ve ücreti düşük bir yazılım yazıyorum. Başka rakipleri olmadığı için bu kadar rahat davranıyorlar. Bittikten sonra sizinle iletişime geçerim. Program eksiklerini söylerseniz bir kullanıcı olarak eksik gördüğünüz yerleri düzeltip sorunu çözeceğim. Tabi ki bu süreçte sizden para almayıp sizlere yaptığınız hizmetten dolayı ücreti sizlere takdim edeceğim. İyi günler.

Satış Sonrası Teknik Servis Ücretleri Ve Güven Vermeyen Satış Ekibi

18 Temmuz 2025 20:11
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Kursoft Yazılım Kurumsal Kimlikten Uzak, AR-GE İçin Ücret İsteyen Firma

02 Haziran 2023 23:09