Serkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 22:27

Shopee'de benim de param içeride kaldı. Bu sitede 60 siparişi tamamlayıp paranızı çekebileceğiniz söyleniyor; ancak siparişler, kasamdaki paradan daha yüksek tutarlarda geliyor ve kasamdaki bakiyem eksiye düşüyor. İçeride bulunan paramı alabilmek için eksi bakiyeyi artıya çıkardım. Ancak sonrasında 60 siparişi tamamlamak için tekrar denediğinizde, kasadaki para yine sipariş için yetersiz kalıyor ve ben tekrar para yatırmak zorunda kalıyorum. Bu böyle devam ediyor. Muhatap bulamıyorum; para yatırmaya gelince varlar ama derdimi anlatacak kimseyi bulamıyorum. Yardımcı olacak kimse yok. Buradan paranızı almanız için daha çok paranızın olması gerekiyor. İnsanları yükseltip dar boğaza sokuyorlar.

İçerideki paramı geri vermiyorlar. Üstelik 'para yatır, siparişleri tamamla, sonrasında paranı al' diyorlar. Yani bu iş, garibanın yapacağı bir iş değil. Elimizdeki paradan oldum; üstüne kredi çektim ve sonu hüsran oldu. Param gitti, borç sahibi oldum. Ne diyeyim, az paranız varsa bu işe girmeyin; beni mahvetti. En az bir milyonunuzun olması lazım bu iş için, belki o bile yeterli olmayabilir. Her 60 siparişte ve her seferinde kasadaki para yetmiyor. Bu durum sizi sürekli içeriye çekiyor. Siz de paranızı kurtarmak için daha fazla ödüyorsunuz. Kesinlikle bu işe girmeyin, paranızı zorla içeride bırakıyorlar. Ben de şikayetçiyim, beni mahvetti.

Zeynal

Vıp ücreti yatır paranı çek diyorlar güvenemiyorum çekebileceğimi bilsem yatıracağım 17 bin dolar çekemiyorum

Zeynal

Senden vıp ücreti istediler mi hiç para çektin mi

Zeynal

Ben siparişi tamamladım şimdi de vıp ücreti istiyorlar vıp ücretini yatırınca para hesaba yatıyor mu normal şekilde 45-60 gün içinde yatar dediler yatmadı 90gün oldu

Shopee.com Shopee Şikayet İçin

24 Şubat 2024 00:05