Shopee.com Shopee Şikayet İçin

Shopee.com Shopee Şikayet İçin
24 Şubat 2024 00:05

Arkadaşlar merhaba, Shopee adında bir siteye kayıt oldum. İlk başlarda 10 dolar, 20 dolar para yatırdım ve çektim, her şey güzeldi. Daha sonra 100 dolar yatırdım ve o para katlandı. Devamlı yatırdım, katlandı. Devamlı yatırdım, daha sonra 25.319 dolar oldu. Çekmeye çalıştım. 'Vergi ödemeniz gerekli' dediler. 5.068 doları da yatırdım, para 30.383 dolar oldu. Vergi kesilmedi. Daha sonra çekmeye çalıştım, yine vermediler. 3.500 dolar daha istiyorlar. En sonunda müşteri hizmetlerine kızdım, şimdi hesabıma giremiyorum. Hesap donduruldu, hesabın açılması için 500 dolar para istiyorlar. Mağdur durumdayım. Başına gelen varsa yardımcı olabilir mi?

Yorumlar (6)

Harun
Harun

Arkadaşlar savcılık takipsizlik veriyor. Giden gitti. 1 bardak soğuk su içip bir daha alın teri dışında bir gelir kazanmayı denemeyin. Çünkü öyle bir yol yok. Aynısı 2020 yılında basıma geldi. Yüksek miktarda kaybım oldu. Savcılığa başvurdum. 2 yıl sonra takipsizlik verip geçti. Herkese geçmiş olsun.

Aleyna
Aleyna

Selam aynı şeyler başıma geldi şikayet eden ve dönüş alan oldu mu acaba?

Ercan
Ercan

Hocam sakin dahada bir şey yatırma Çünkü ne kadar verirsen ver asla içerideki parayı sana vermeyecekler onun için daha bir şey yatırma ve o yatırdığın paranın üstüne bir bardak soğuk su iç aynısı ebuyworld diye bir siteden başıma geldi benim ise zararım 6000 dolar di ben Savcılığa verdim 2 yıl olacak neredeyse hala tik yok

Merve

Merhaba, giden para önemli değil. Bir daha işlem yapmazsam bana daha sonra sorun çıkmaz değil mi. Kimlik bilgileri paylaştım, hesap bilgilerime ulaşabilirler falan. Lütfen cevaplayın panikledim biraz

Ferdi
Ferdi

Benimde başıma geldi ne yapacağım bilmiyorum sürekli para yatırmamı söylüyorlar

Shopee Hesabımdaki Parayı Çekemiyorum, Vergi Engeliyle Karşılaştım

16 Haziran 2025 18:44
Shopee Hesabımdaki Parayı Çekemiyorum, Vergi Engeliyle Karşılaştım

Shopee.com Alışveriş Platformu

03 Ağustos 2024 00:49
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 22:27