29 Nisan 2024 02:388.144
Mehriye'nin Teşekkür Mesajı
İlginiz ve ürününüzün arkasında durduğunuz için teşekkür ederim

SHE markasının C vitamini serumunu Watsons mağazasından satın almıştım. Bugün ürünü bir haftadır kullanma fırsatım oldu; ancak serumun yoğun ve kötü bir kokusu var. Daha önce kullandığım C vitamini içeren hiçbir serum böyle kokmuyordu, bu yüzden çok endişelendim. Yüzümde ona yakın sivilce çıktı (38 yaşındayım) ve ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Büyük ihtimalle bozuk bir ürünle karşı karşıya olduğumu düşünüyorum. Daha önce farklı serumlarınızı kullanmıştım ama ilk kez cildim bu şekilde zarar gördü. Lütfen yardımcı olur musunuz?

2 Mayıs 2024 15:04 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sevgili Mehriye A., Ben müşteri ilişkileri departmanından Feyzan. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüz ile ilgili sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, S'he Vec. ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. Feyzan.

11 Mayıs 2024 12:47

Ertesi gün müşteri temsilcisi aradı, o sırada müsait olmadığımı mümkünse ertesi gün aramalarını söyledim, bir daha arayan olmadı

14 Mayıs 2024 17:27

Değerli Mehriye A., 28612077 numaralı şikayetiniz için yetkililerimize gerekli bilgilendirme yapıldı. Sürecimizi sonlandırmak için ek birkaç güne ihtiyacımız olduğu bilgisini sizinle paylaşmak isterim. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Sürecimiz sonlandığında size detaylı bilgiyi vereceğim. Müşteri ilişkileri departmanından Feyzan.

22 Mayıs 2024 23:25

Tekrar arayıp yeni ürün göndermek için adresimi aldılar, aynı ürünün yenisi gönderildi ilginiz için çok teşekkür ederim ☺️

22 Mayıs 2024 23:26

İlginiz ve ürününüzün arkasında durduğunuz için teşekkür ederim

SHE Vec C Vitamini Serumu Bozuldu

31 Aralık 2023 12:021.872

SHE markasının C vitamini serumunu Eylül ayında satın aldım. Ürünün son kullanma tarihi geçmemesine rağmen, rengi koyula...

15 Ocak 2024 23:391.499

"Yetkililere ilgilerinden ve hassas yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim."

27 Ocak 2025 22:281.985

SHE markasının c vitamini serumunu Rossmann dan 3 gün önce aldım. Kutunun sıfır olmasına rağmen açtığım anda rengi sarıy...

6 Haziran 2024 11:077.333

Merhabalar. SHE ve C vitamini aldım. Daha ilk kullanımda yüzüm aşırı sivilcelendi. Normalde kuru bir cilt tipim var ve h...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
S'he Vec. Şişe Çatlak Çıktı Ve Ürünü Kullanamadım!

S'he Vec. ŞişeÇatlak Çıktı Ve Ürünü Kullanamadım!

Azra
S'he Vec. Hatalı Ürün!

S'he Vec. HatalıÜrün!

Zeynep
S'he Vec. Aldıktan Birkaç Hafta Sonra İçinde Beyaz Cam Kırığı Gibi Şeyler Oluştu!

S'he Vec.Aldıktan Birkaç Hafta Sonra İçinde Beyaz Cam Kırığı Gibi Şeyler Oluştu!

Nursena
S'he Vec. Kremden Çıkan Yabancı Madde