24 Haziran 2023 19:57

Gelinliğimi çok beğendim hayalim daha farklıydı saç ve makyajla tamamlamaktı ama hiçbir şey istediğim gibi olmadı. Saçı ve makyajı aynı kişi yapıyor daha doğrusu yapamıyor ve kem küm ediyor isteğim dışında makyaj saç yapıldı saçımın önlerini yapamadı 3-4 kere maşa yapmaya çalıştı olmadı tiftiklendi ben yaptım. Makyaj olduğumdan büyük ve yüzümü farklı gösterdi ve eyeliner istedim bir çizik atıp bıraktı. Saçım desen daha çekime giderken bozuldu maşaları açıldı dümdüz oldu ve fotoğraflarda sanki düz saç yaptırmışım gibi oldu hava sıcak olmamasına rağmen makyaj 2 saat sonra aşırı kustu yüzümde katman gibi kaldı tırnaklarımda oje yoktu orada sürerler diye yapmadım onu da son dakika ben yapmak zorunda kaldım ve fotolarda çok kötü durdu. Hazırlık aşırı yavaş olduğu için 11 de çıkmam gerekirken zor bela 12 de çıkabildim sabahın köründe gelmeme rağmen. Yanımda gelen arkadaşımı da beklemek zorunda kaldım saçı benden uzun sürdü bir maşa olmasına rağmen ve saçı makyajına gereğinden fazla para aldılar. Zaten stresliydim daha da gerildim. Kısacası kendimi hiç gelin gibi hissetmedim gün boyu çok rahatsız hissettim. Gelinlik dışında memnun kalmadım. Kapalılara bir şey diyemem ama açık bayanlar kesinlikle gitmesin buraya. Attığım fotolardan anlatacaksınız.

25 Haziran 2023 13:03 (Şikayetten 17 saat sonra)

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Gelin Saçı Ve Makyajında Hayal Kırıklığı

13 Temmuz 2025 23:20

26 Haziran 2023 10:22
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2025 19:12