Gelinlik Kabusu: Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

18 Aralık 2024 15:35

Firmanın İskenderun şubesi mağdurlarındanım. Mağduriyetimin hangi nedenini açıklayayım bilemedim: ilgisizlik, basit makyaj, yırtık kolları pot gelinlik, vs. Daha neler neler... Parayı almaya gelince işlerinde çok iyiler, gördük onu. Üzerinden yıl geçmesine rağmen yaşadığım pişmanlığımı dile getirmek istedim ve benim gibi kimsenin de mağdur olmalarını istemediğim için yazdım. Şunu anladım ki bir firmanın reklamlarına, resimlerine güvenmemek gerekmiş. Buradaki bütün mağdurların şikayetlerini okudum. Benim ve benim gibi mağdur ettiğiniz insanların maddi ve manevi hakkını nasıl ödeyeceksiniz acaba? Hem ödeseniz ne olur? İnsanların en mutlu gününü zehir ettikten sonra... Allah herkese yaşattığını yaşatsın. Ben hakkımı helal etmiyorum. Sizi Allah'ın adaletine şikayet ettim, o size ne yapacağını bilir. Kul unutur, Allah unutmaz.

23 Aralık 2024 09:18

2023 Hatay/İskenderun Setri Nur şubesinden gelinlik aldık, gelinliği satana kadar ilgililer,15 bin tl vererek paket halinde aldık, almaz olsaydık, düğünden birkaç gün önce gelin dediler geldik gelinliğin kollarının büyük olduğunu söyledim baktılar öyle, ve o büyük gün kabusun başladığı düğün günü geldi ben oraya 10:45 gibi geldim, yetkilisi yokmuş beni saat 1 e kadar boşuna beklettiler, gelinliğin kollarını falan yapmamışlar, bir makyaj yaptılar günlük dememe hakaret olur dakikalık, beğenmedim dediğin halde umursamadılar, baş yapımına geçtik benim istediğim model eskiymiş yapmadı, gelinliğin arkası sökülmüş çıkartıp ya da oraya dikecekleri halde ellerindeki baş yapımı aletle tutturdular, duvak ve Taç özelmiş gördük kafasına göre bir duvakla Taç getirdiler, ben çıktım oradan çekime gitmeden ne makyaj kaldı ne gelinlik, gelinliğin arkasını tutturdukları yer koptu resim ve videolarımda hepsi belli, ve benim vaktim kısıtlı olduğu için hiç birini telafi edemedim o gün o stres yetmiyormuş gibi bir de onlar yüzünden ne hale geldim benim gibi olanlar bilir, işini düzgün yapan özenen kişiler ve yerlerden alın her şeyinizi, üzerinden yıl geçmesine rağmen unutamıyorum o kabusu, Ben mağduriyetimi her yerde söylüyorum en güzel günün kabusa döndü.

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Gelinlik Ve Makyajda Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 07:19

03 Eylül 2023 11:22
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2025 12:53
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Nidua Gelinlik Tam Bir Hayal Kırıklığı!

25 Temmuz 2024 11:20
Şirin sonuçtan hiç memnun değil

İskenderun Setri Aşk Gelinlik Rezil

20 Mart 2024 23:44