Şirin sonuçtan hiç memnun değil

İskenderun Setri Aşk Gelinlik Rezil

20 Mart 2024 23:44

Setre aşk İskenderun'da hoş olmayan bir deneyim yaşadım. Satış gerçekleşene ve para alınana kadar ilgili davranıyorlar; ancak sonrasında gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Gelinlik provasına çağrıldım, fakat hiçbir işlem yapılmadan gelinliği gördüm. Ayrıca, personel tarafından kötü muamele gördüm. Fikirlerimizi paylaşmamıza dahi izin verilmeden, her söylediğimize yüksek sesle ve agresif bir şekilde karşılık verdiler. Sinirlenip satışı yüksek sesle iptal ettiler. İptal ettikleri yetmiyormuş gibi, kapora olarak verdiğimiz parayı da geri ödemediler. Bu durum, onların kapora alana kadar iyi davrandıktan sonra kötü muameleyle müşteriyi vazgeçirip kaporalardan geçindiklerini düşündürüyor. Bu yaşananlar için hakkımı helal etmiyorum.

21 Mart 2024 10:49

Siz ki insanların mutluluğuna en yakın kişiler siniz bu işi herkes yapamaz. Duygunuzu ortaya koymanız gereken bir meslek. İlk defa Gelinlik giyerek onların mutluluğuna, heyecanına birebir şahit olan kişiler sizlersiniz. Her şeyiyle 4 -4 lük hazırlamanız gerekti. Ama siz prova yapan gelinin söylemlerini dikkate almayarak üzerine bir de anne 'yi suçlayarak kendinizi haklı göstermeye çalışmışsnız. Siz nasılda gelirken Anneyi getirmeyin dersiniz. Gelinin mutlu gününde sevdikleri olmalı yanında başta anne si 😡Siz Gelinin duygularıyla oynamış sınız.   Aksilik çıkararak olumsuz tavırlar sergileyerek hevesini kırmış sınız. Siz kapatın gidin ya böyle bir işletme olamaz. Sizin işiniz gelini mutlu etmekti. Nerede hizmet anlayışı nerede empati anlayışı.  Son dakika ben size ürün satmıyorum diyerek işten sıyrılamazsınız.

Sami sonuçtan hiç memnun değil

Setrinur İskenderun Şubesinde Düğün Gününde Hayal Kırıklığı

02 Temmuz 2024 11:54
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Gelinlik Ve Makyajda Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 07:19