Fotocopy sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 14:42

2 yıldır dtf kullanıcısıyım. 28.05.2023 tarihinde deneme amaçlı 100 ml dtf mürekkeplerini aldım kullandım bir sıkıntı yaşamadığım için 04.10.2023 ve 30.10.2023 tarihlerinde 1 ltlik sipariş verdim her renkten. Bir süre sonra daha önce yaşamadığım renk ve baskıda sorun yaşadım sorunun makineden kaynaklandığını sanıyordum en son 1 hafta önce servise getirdim. Cihazın kafa diğer aksamlarında bir problem olmadığını mürekkeplerin son kullanma tarihlerine bakın dediler. Baktığımda aralık 2022 ve mart 2023 tarihli ürünlerdi. Firmayı arayıp sorduğumda adı serdar diye birine yönlendirildim. Şikayetimi belirttim mürekkeplerin kapalı kutu 10 ay 1 sen raf ömrü 6 ayda açıldığında ömrü olduğunu söyledi bende mürekkeplerin tarihlerini söyledikten sonra önce evet zamanı geçmiş olabilir dedi geri alalım yeni ürün 1 ay sonra gelecek kargo anlaşma kodu yollayacağım demişti fakat 20 dakika sonra siz bu mürekkeplerden ne kadar kullandınız diye sordu bende beyaz dan 200-300ml diğer renklerden 150ml falan (makinede 2 tank beyaz diğerlerinden 1er tank mürekkep var) o zaman alamayız ürünleri diye söyledi... Sen gel son kullanma tarihi bitmiş mürekkep ver benim makineme zarar ver sonra saygısız bir şekilde hiçbir şey olmamış gibi bana tekrar tekrar sorular sorup en son bana bunu söyleyin. Nasıl bir ticaret anlayışı ise artık. Yani diyeceğim diğer kullanıcılara tarihi geçmemiş yeni tarihli ürün isteyin. Firmanın bu anlayışı yüzünden bu firmayla bir daha çalışmayacağım. Her şeyi bedava verseler bile.

Yorumlar (6)

Türkan
Türkan

Ooo bunların en iyi yaptığı iş banada bir pres sattılar 20 günde deformasyona uğramaya başladı ve kalkmış kullanıcı hatası dediler daha performans ürünü ne demek ondan haberleri yok şikayetinizi okudum ve bu kadarda olmaz dedirtecek cinsten geçmiş olsun

Hammaddeal

Burda bir marka var dtf yazıcı bu markayı kötüleyen sadece kara ca bilmeden satan bir sürü irma var tekno final ser foto bu sürekli video yayınlayan arkadaş selim ya güzel kardeşim yapmayın canını yakmayın insanların bunlar belli olan işler kimse kimseden daha fazla pra kazanmaz sen ne bu sistemde olabildin

Anlamadım mürekkepm, yok. wwwdtfyazici.com

Tarkan

Burada tamamen bir av fiği olmuş. O zaman almak içinin düşünmek lazım. Görmek lazım bu sistem önemli marka kötüleniyor biz bu firmalardan alınan ürünlerin servisini desteğini kısıtlı olarak

Hammaddeal

Tamamen firma serfo bu 18050 dtf satışı bile dönüştürülmemiş Gaziantep'ten bir kardeşimize 18050 satılmış. İnsan utanır ve derki ayıp peki serfo sen neden utanmadın. Neden çocuğa dtf makine diye sadece bir tank bir de boyalarını değiştirip sattın? Ayıp bu senin markayı. Sen artık dtf yazıcı satma ve satma.

Hammaddeal

Tam yerine denk gelmişsin.

Yeni Alınan Yazıcıda Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Sonucu Mağduriyet

04 Ağustos 2025 02:07
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Yazıcı Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

09 Ocak 2025 09:46

Serfoto.com.tr Garanti Kapsamındaki Üründe Yaşanan Trajikomik Sorunlar!

11 Kasım 2024 15:03
TrustBuy Güven Skoru