24 Eylül 2023 23:1310.097

Bu ürünü bugün Koçtaş yapı marketten satın aldım o kadar övülen bir ürünü denemek istedim ve üstünü detaylı okuduğumda mutfak dolaplarında kullanabilirsiniz yazıyordu. Ben mutfak dolabımda kullandım ve dolabım çok kötü durumda iz iz ne yaptıysam düzeltemedim.

24 Aralık 2023 22:48

Aslında ben bir çözüm buldum galiba şeffaf renkli cila yapınca üzerine lekeli yerler büyük oranda kayboluyor.

24 Aralık 2023 20:42

Merhaba aynı lekelenme benimde başıma geldi geçirebildiniz mi acaba?

Elif
Benzer Şikayeti Var
6 Kasım 2023 13:38

Benimde ilk siktigimda bulaşık makinem böyle oldu sonra tekrar tekrar denedim üstündeki tüm vernikli boya çıktı Şu anda makinemin dış yüzeyi tamamen verniksiz mat bir şekilde harita gibi duruyor. En azından yol yol kalmasın diye bütün vernikli son kat boyayı çıkarmaya çalıştım. Sonuç hüsran 😩

Mutfak Ve Banyolarda Por Çöz

Mutfak dolaplarında kullanılır yazıyor yalnız dolaplarımı mahvetti. Siyah, siyah lekeler oldu yandı resmen hiçbir şekild...

Mutfak Ve Banyolarda Por Çöz

22 Eylül 2024 21:004.821

"Çok kısa bir sürede beni arayıp destek oldular. Ben de şikayetimi silecektim ancak site şifremi unutmuştum, daha sonra da çok uğraşmadım açıkçası şifremi yenilemek için. O nedenle güncellemem geç oldu. Firma yetkilileri gayet nazik bir şekilde boyası kalkan yer için boya ve bir hediye paketi teklif etmişti, tekrar teşekkürler."

Selsil Pak Temizleyici Dolap Rengini Çıkarttı

Selsil Tercih Edemeyeceğim Ürün!

Selsil TercihEdemeyeceğim Ürün!

Ali