Selin Beauty Center Güzellik Merkezi Kayseri S**** Beauty Center ( S**** C******)

09 Şubat 2024 00:24

Kayseri S**** Beauty Center'a geçen sene 14 Şubat hediyesi olarak bana tüm vücut için 8 ana seans ve 8 kontrol seansı paketi alındı. İlk seansımın, yanlış hatırlamıyorsam, Ağustos ayında verileceğini söylediler. İtiraz ettim, paket iptalini yapıp iade yapmalarını istedim; fakat seansa girmediğim için alerjik reaksiyon gibi bir durum olmadığı için iptal etmediler. İlk seansa gittiğimde, 30-45 dakika sürdüğünü gördüm. Hızlı atış yaparak hemen bitiriyorlar. Kontrol seansında ise sadece kıl gördükleri yere işlem yapıp geçiyorlar. Bu durumu kabul ettim; ancak çevremde yaptığım araştırmada, seansların 1,5-2 saat sürdüğünü öğrendim. Son seansıma gittiğimde yine kısa sürdü ve çıkıp gittim. Bankoda benimle ilgilenecek kimse yoktu ve kontrol seansı verilmedi. Bunun üzerine aradım ve kontrol seansı verilmediğini söyledim. Bana çıkmadan almanız gerektiğini, aksi takdirde iptal olacağını söylediler. Yerine alamayacağımı belirttiler. 'Tamam, kapatın' diyerek telefonu kapattım. Ertesi gün, 3 Şubat'ta, mağaza yetkilisi E*** Hanım beni aradı ve sinirlendiğimi düşündüğünü, yeniden seans oluşturabileceklerini söyledi. Ertesi gün için iptal edecek müşteriler olursa veya en erken tarih için sizi arayalım dediler. Ancak geri dönüş yapılmadı. Gerçekten Kayseri'de gidilecek en son güzellik salonu olabilir. Tüylerimde hiçbir azalma olmadı. Seansa gittiğim dönemde geç kaldığımda, hangi bölgeyi iptal edeyim diye sorup, o bölgeye işlem yapmıyorlar ve o bölge için ekstra seans sunmuyorlar. Özel günümde veya çalışırken, ertelememi istediğimde 2-3 ay sonraya ertelemek nedir? Çok pişmanım ve soranlara da önermiyorum. S**** C******'yi yakından takip ediyorum; ancak Kayseri şubesinin lazer konusunda ciddi eksiklikleri var ve hiçbir fayda görmedim. Ne azalma oldu ne de memnuniyet. Hem pişmanlık hem de paramız boşa gitti.

profile profile

Elif sonuçtan memnun değil

Yanıltıcı Paket Satışı Ve Mağduriyet

13 Kasım 2024 21:19

19 Şubat 2024 15:47
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Kayseri'de Yaşanan Lazer İşlemi Ve Cilt Bakımı Şikayeti

02 Nisan 2024 00:31
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Satışta Verilen Sözler Tutulmuyor, Seans Haklarım Kısıtlanıyor!

22 Temmuz 2025 20:33
satista-verilen-sozler-tutulmuyor-seans-haklarim-kisitlaniyor-2.jpg
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 22:38