Selimhan Otel Selimiye Marmaris Sahibinin Tavrı Ve Yönetimi

04 Nisan 2024 14:44

29 Şubat'ta telefon ve WhatsApp yazışması yaparak Marmaris Selimiye köyündeki Selimhan Otel'den 4 gecelik Haziran başına rezervasyon yaptırdım. Aynı gün bana verilen 11.000 lira ödemeyi otelin hesaplarına göndererek rezervasyonun 11.849 lira görüldüğünü, 11.000 liraya anlaştığımızı tekrar yazarak teyit ettim ve onlar da bana rezervasyonun yapıldığını belirterek 'İyi tatiller şimdiden' yazarak cevap verdiler. Bugün otelin sahibi olduğunu yaptığımız telefon görüşmesi ile öğrendiğim G***** K*****'den bir e-posta aldım; 849 lira eksik ödememi tamamlamam gerektiğini belirtiyordu.
Hemen otelle iletişime geçtim, yazışmaları tekrar paylaştım ve G***** Hanım'dan bir telefon aldım. O kadar saygısızca bir tavırla 'Zaten erken rezervasyon yapmışsınız, zaten ucuz tarihi seçmişsiniz' şeklinde benimle konuştu. Ben emekli bir insanım, istediğim zaman tatile gidebilirim. Benim o tarihi seçme nedenim, okullar kapanmadan sakin bir tatil yapmak istememdi. Daha önce de Selimiye'de başka bir yerde konakladım; değişiklik olsun diye bu yeri seçmiştim ancak çok yanlış bir karar vermişim. Gerçi şimdi şükrediyorum, otele gittiğim zaman kim bilir neler yaşayacaktık.

Silifke Öğretmenevi'nden Şikayetçiyim

14 Haziran 2024 12:21

08 Nisan 2025 22:39
Otelde İletişim ve Fiyat Sorunları
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon İptalinde Para İadesi Sorunu Ve Olumsuz İletişim Deneyimi

09 Haziran 2025 13:13
rezervasyon-iptalinde-para-iadesi-sorunu-ve-olumsuz-iletisim-deneyimi-4.jpg
rezervasyon-iptalinde-para-iadesi-sorunu-ve-olumsuz-iletisim-deneyimi-1.jpg

10 Temmuz 2025 10:31
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Gezdimgordumseyahat.com Uzun Yolculuk Ve Personel Davranışları Nedeniyle Hayal Kırıklığı

26 Temmuz 2025 09:24