Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Selectum Colours Bodrum İlgisizliği!

23 Haziran 2023 16:17

Haftalar öncesinde Etstur üzerinden rezervasyon yaptırdığımız, ödemesini yaptığımız bu otelde girer girmez sıkıntı yaşadık. Club oda tipinde ilk rezervasyon yapanlardan olmamıza rağmen en kötü, plaja, havuza, restorana en uzak odayı verdiler. Giriş yaparken bu odanın aşırı uzak olduğunu belirttik. Diğer boş odalar temiz değil, yarın 2 de odanızı değiştireceğiz Etstur'u aramayın k*** bey not etti yarın eşya taşırken size yardımcı olacağız ama odaya çok yerleşmeyin dendi. Ertesi gün saatlerce odada bekleyip telefon görüşmesi yaptık. Sağ dizim uzun yürüdüğümde ağrıyor olmasaydı boşverelim kalalım bu odada deyip uğraşmayı bırakırdım. Görevlinin biri oda değişimlerinin sabah yapıldığını söyledi. Resepsiyon müdürü ise otelin Rus kafileler dolayısıyla çok dolu olduğu ve odamızı asla değiştiremeyeceklerini belirterek hiç yardımcı olmadı. En son araya Etstur görevlilerinin girmesi ve saatler süren telefon görüşmeleri neticesinde odamız değişti. Resepsiyon müdürü veya çalışanlar yaşadığımız gerginlik yüzünden bir kusura bakmayın bile demedi. Gerçekten misafirlerine değer vermiyorlar özellikle Türk misafirlere.

Esma
Esma

Biz Türk misafirlere özellikle restoran kısmında aşırı ilgisizler bu durum çok can sıkıcı, 4gece 5 gün boyunca içeceğimizi kendimiz aldık yabancı masalara Yudum alındıkça içecek eklendi keza animasyon da aynı usul çalışıyor. Onun dışında bakımlı temiz merkezi bir otel. Plajı güzel Gebe olduğum için odamızın konumu konusunda yardımcı oldular. Animasyonunu ne kadar davet edilmesek de gittik ve beğendik.

Miarosa İncekum Beach Hotel Tam Bir Fiyasko!

12 Temmuz 2024 10:01
Tuğba sonuçtan memnun değil

10 Temmuz 2023 21:51
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 15:21
Bendis Beach Hotel Vasat Bir Tatil