Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Yüksek Ücret Ödeme Zorunluluğu

Dilek
24 Kasım 2023 20:3014.564

Köpeğimi trafik kazası nedeniyle veterinerlik fakültesine götürdüm. Fakülte olmasına rağmen öyle bir fatura çıkarttılar ki, köpeğimi kendi veterinerime götürmediğime çok pişman oldum. Sadece sargı, bildiğiniz üzere bacağına boru (su borusu gibi) takmak ve bant, ayrıca bir ağrı kesici için ödediğim tutar 3000 küsur oldu. Başlangıçta size yapılacak işlemleri söylemeden işleme koyuluyorlar ve ardından da faturayı sunuyorlar.

Fatma
Fatma
3 Aralık 2023 08:31

Kan alımı ve sargı yapılmadan nasıl teşhis / tedavi konulmasını bekliyorsunuz? Hayal gücüyle falan mı kanlar yorumlansın? Fiyatları hekimler kafalarına göre değil, bulunduğu şehrin veteriner oda fiyatlarına göre belirler. Faturada gereksiz keyfi yapılan hiçbir işlem bulunmamakta şikayet açacağınıza keşke oda fiyatlarını araştırıp yorum yapsanız.

Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Uludağ Üniversitesi Veteriner Şikayet Var

Pinar
26 Nisan 2024 19:484.478

Kedime idrar yollarında tıkanıklık olduğu için sonda takılması söylendi. Önce son dayı Bizim almamız gerektiğini söyleyi...

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Fiyatlandırma Suistimali Ve Hekimin Kafasına Göre Fiyatlandırması

Seda
8 Aralık 2023 04:3110.209

HCM teşhisi konulan kedime 3 günlük iğne tedavisi verildi; 8 saatte bir uygulanacak şekilde. Dün gece saat 3'te acil ser...