Şeker Desing Sandalyenin Kaplamasının Yırtık Gelmesi

Şeker Desing Sandalyenin Kaplamasının Yırtık Gelmesi
22 Şubat 2024 19:50

10.12.2023 tarihinde Şeker Yücey Design firmasından mermer masa aldık. Masanın yanında gelen sandalyelerden birinin, alt kısmında kaldığı için sonradan fark ettiğim bir yırtık vardı. Büyük ihtimalle taşıma esnasında ezilmiş ve yırtılmıştı. Durumu firmaya bildirdiğimizde, yardımcı olacaklarını söylediler ancak ürünü kendimizin getirmemiz gerektiğini belirttiler. Onların hatası olmasına rağmen, sandalyeyi teslim ettik. Sandalyenin kılıfının değiştirilmesi gerekiyordu ve hazır olduğunda eşim almaya gitti. Ancak sandalyenin yırtık olan kısmı, elleriyle dikilmişti. İki ay önce yaptırdığımız kumaş ellerinde olmadığı için böyle bir çözüm bulmuşlar ya da ne zaman geleceği belli olmayan kumaşı beklememiz gerekiyormuş. Bu durum kesinlikle içime sinmedi ve memnun kalmadım. Sorunun düzeltilmesi için gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

Hediye
Hediye

Aynı durumdayım sorun çözüldü falan yazıyorlar şikayetlerin altına bir de 🤦🏻‍♀️ben parasıyla yedek ayak sipariş etmek istediğimde bana önce şikayetiniz kaldırın denince belki yeni ayak gönderilir diye şikayetimi kaldırdım ama hiçbir çözüm olmadı pişmanım şikayeti kaldırdığıma da. Google haritalardaki konuma değerlendirme bırakarak yeni alıcılarına yardımcı olabilirsiniz

Yilmaz
Yilmaz

Sorun çözüldü

Eda
Eda

Konuyla alakalı dönüş hiç yapılmadı çözülen bir sorun yok

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 15:19
Şeker Desing Defolu Masa Gönderip Ürünlerinin Arkasında Durmayan İşletme
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Şeker Desing Aldığım Ürün Çiziklerle Dolu Geldi

17 Aralık 2023 22:16