Segway Turkey Yeni Aldığım ATV'nin Direksiyon Sorunu

14 Eylül 2024 20:08

Segvay 2024 model 570'lik ATV aldım, 3 gün önce e0015 kodu yanıp sönüyor. Arıza sebebi nedir bilen var mı? Varsa bilen yazarsa sevinirim. Direksiyon ağırlaştı, acaba mod mu? Başka modları açtım, hepsini denedim ama olmadı. Tek tek... Lütfen biri direksiyonun ağırlaşmasının sebebi mi, başka bir sebep mi bilmiyorum.

Yorumlar (5)

Emin

ESP hatası değil, EPS hatası. Mahkemeye bile verseniz bir şey olacağını zannetmiyorum. Benim sıfır aldığım motorda 1 gün sonra verdi arızayı aldığım bayi bile ilgilenmedi

Ferdi

Tüketici Hakları çözüm bulamazsa alır dışarıda alır farklı uyumlu bir şey yaptırırım garantiden çıkar varsın çıksın varda ne oluyor

Emin

O kod bende de yanıyor. EPS hatası o. Direksiyon beyni arızalanmış. Ben servise götürdüm EPS beynini fabrikaya gönderdiler. 1 ay fabrikada kaldı, tamir edilmiyor dediler 1 ay beklettiler sonra bir gün arayıp sorduğumda tamir edildi geri gönderdik dediler. Parça yine arızalı geldi dediler. Orijinal parça göndereceğiz 1 hafta içerisinde dediler. Üzerinde. 3 hafta geçti hâlâ gelecek. Aradığımda ise yurt dışından parça bekliyoruz diyorlar

Ferdi

ESP ile direksiyon beyni aynı değil ki ESP frenle alakalı direksiyon ayrı

Ferdi

Onu bekleyeceğim e veririm mahkemeye karar bekler yenisini isterim tamir olayını kabul etmeseydin iyiydi bakacağım ben pazartesi bir kavga var serviste TSK

CFMOTO NK250 P0030 Hata Kodu Ve ABS

Kutsall