Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Seda Abiye S*** Abiye Bakırköy Yer Altı Çarşısı Sorumsuzlukları

20 Nisan 2024 00:50

S*** Hanım'ın Bakırköy yer altı çarşısındaki mağazasından nişanlımın kına elbisesi için bir abiye seçtik ve tadilat için iğne taktılar. Göğüs kısmının alttan kesilip önünün dikilmesi gerekiyordu. Biz ürünü bir hafta öncesinden seçtik ve ölçülerini verdik. 17 Nisan'da teslim edileceği söylendi. Biz 19 Nisan'da elbiseyi almaya gittik ancak cenaze ve hastalık bahaneleriyle karşılaştık. İki gün geç gitmemize rağmen elbiseye takılan iğneler hâlâ duruyordu ve üzerinde hiçbir terzi işlemi yapılmamıştı. Terzileri ile iletişimleri çok kötüydü ve elbiseyi satana kadar her şey yolundaydı. Parasını aldıktan sonra bizi sorumsuzlukları ile baş başa bıraktılar. Terziyle konuştuğumuzda ise bize bir şey söylenmediğini ifade etti. Tekrar ölçü alıp tartışmalar sonucunda psikolojik olarak yıpranarak elbiseyi aldık. Kendileriyle muhatap olan S*** Hanım telefonunu açmıyor, Ş***** Hanım ise bizi dinlemiyor ve olayı yapmacık bir ses tonuyla geçiştirmeye çalışıyor. Çok pişman olduk ve kesinlikle bir daha o mağazanın önünden bile geçmeyeceğiz.

06 Ekim 2023 12:30
Yezra Moda Hayatımda Yaşadığım En Kötü Deneyim

Yanlış Ölçü, Düzelmeyen Elbise Ve Teslimatta Fiyat Artışıyla Büyük Hayal Kırıklığı

30 Temmuz 2025 16:12

25 Haziran 2023 13:51