Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
27 Mart 2024 16:29

https://www.seamoss.com.tr/products/luxury-seamoss firmasıyla ilgili yaşadığım inanılmaz üzücü süreci burada da paylaşmak istedim spondilit ibs sibo fibromiyalji gibi otoimmün hastalıkları dengede tutma sürecinde alışveriş sayfasını kimler kullanamaz alerji gibi yükümlü oldukları uyarı bilgileri olmadığından rahat bir şekilde seamoss.com.tr'den ürün aldım kullanmaya başladıktan sonra ciddi seviyede alerji ve romatizmal atak durumları ve egzama başladı tabi atak ağır ve acı demek.
Hali neredeyse her gün kendileriyle paylaştım. Egzama kaşıntı konusunu nasıl anlatılır bilemiyorum 10 üzerinden 12 olan acı ve ağrıyı geçti.
Durumu sürekli aktardığım kişi daha sonra beni şok eden bilgi paylaştı Instagram sayfalarındaki kimler için sakıncalı olduğuna dair paylaşımı okumadınız mı diyerek yani o giderek kötüleşen sürecimi izlemiş oldu kullanım bilgilerini daha önce görseydim bu sarsıcı süreç gelişmezdi.
Online satışta hatta ürün üzerinde kullanıma dair sakıncalı halleri hukuki olarak paylaşmak zorunda olduklarını onlarla paylaşmak için iletişime geçtiğimde konuştuğum hanım gönderdiğim fotoğrafların bana ait olmadığını çok kaba şekilde diretirken tüm yaşadıklarımın duygusal etkisiyle konuştuğum için de hiç normal olmadığımı mahkeme söz konusu olursa Bayırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde değerlendirmeye alınacağımı hastaneye kapatılabileceğimi söyledi. Böylece bir usulsüzlükleri yüzünden yaşadıklarımı aktarmaya çalışırken gerçekleşti
aslında bir suistimal daha gerçekleşmiş yine sonradan öğrenmiş oldum ürünün raf ömrü 25 günmüş ürün sayfasında ürün üzerinde yine bu hassas konuyla ilgili bir bilgi paylaşılmadığı gibi 17-18 günlük kullanım hakkıyla gönderilmiş. Ürün arkasında tarih el yazısıyla yazılmış net anlaşılmıyor hayatımda hiç 17-18 günlük ürün kullanmadığım için 2023 2025 olarak doğru gelmişti. Yine bu bilgi eksikliği nasıl olur diye sorduğumda
kutudan tarih kağıdı çıkmadı mı dediler. Bu hayati bilgilerin aktarımını önemsemeyerek insan sağlığının bu rahatlıkla hiçe sayılması çok çok üzücü ki başta alerjik ve sancılı etkileri paylaştığımda çay kaşığı kadar tüketerek devam edin demişlerdi yani bir de bozulmuş ürün kullanacaktım.
Tüm bu olanlar sonrası defalarca aradım beni arayacaklarını söylediler aranmadığım sürece konuyu paylaşmaya devam edeceğiz günde 1 yemek kaşığı kullanın talimatı da şimdi 1 tatlı kaşığı olarak değiştirilmiş ürünü aldığım haftaki sağlıklı fotoğrafımla sonraki halleri de paylaşıyorum.

profile profile

Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Cilt Bakımında Profesyonellik Ve Etik Eksikliği

11 Nisan 2025 21:25