Schön Aufzug Asansör Asansörde Can Güvenliği!

03 Temmuz 2024 13:21

Schön asansör durdurulamıyor. Can taşındığının farkına ne zaman varılacak! Oturmakta bulunduğum site içerisinde 13 blok ve her blokta çift asansör ve yük asansörü bulunuyor. Mevcut marka ile sürekli olarak problem yaşanmakta. Tabii ki yönetimlerle araları iyi olduğu için sitede oturanlar ne yönetimin ne de firmanın umurunda bile değil. Sürekli olarak arıza yaşatan bir marka olarak asansörde kalmaktan yorulduk. O da yetmedi, şimdi de asansörlerinize bindiğimizde kafasına göre çalışıyor. En son yaşadığım olay ile ilgili site yönetimine gittim. Standart firma ile görüşeceğiz gibi kelimeler ile geçiştirdiler. Ben de can güvenliğini sağlamalarını talep ettim ve ardından sizi aradım. Çok teşekkür ederim ki siz de yanıltmayıp aramadınız. Bundan sonra da memnuniyet için lütfen bu şikayeti silin gibi dönüş yapmayın. Schön asansör ile önce 15 dakika boyunca istediğim kata ulaşamadım. 2 kat yukarı, 2 kat aşağıya gidip ara katlarda durup arada kapıyı açıp mekanizmalara kapı çarpıyordu. Bununla da kalmadım. Asansörünüz stop ettirilemiyor, yani can güvenliğimi sağlayamadım. Durmayan asansör bu sefer de duvarlara sürtünmeye başladı. Ara katlarda kapı açıldı, karşımda asansör parçaları ve duvar ile yaklaşık 20 dakika boyunca uğraştım durdum. Daha sonra site görevlisi beni 0'a yönlendirdi. Asansörde 0 yazarken ben -4. Kattan çıktım. Yetmedi, 6 kat yangın merdiveninden inip diğer asansörü çağırdım. O da yukarıda kaldı. Kısacası, aylık bakım yapılıyor diye paylaşımlardan yoruldum. Sürekli asansör sıkıntısı yaşamaktan bıktım.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Schön Aufzug Asansör'den Şikayetçiyim

20 Temmuz 2023 08:44

Kone Asansörün Sürekli Arızaları Ve İlgisiz Servis Hizmeti

10 Mart 2025 10:35
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Vuralsan Asansör Yaklaşık 30 Onarım Kaydı Kayıtsız İşlemler

05 Aralık 2023 14:00

07 Şubat 2025 23:27
Cahit sonuçtan çok memnun

02 Mayıs 2025 20:20
"Marka yetkililerinin değerli çalışmaları sayesinde bahsetmiş olduğum tüm eksiklikler giderilmiş bulunmaktadır. Kendilerine buradan teşekkür ederim."