Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Vuralsan Asansör Yaklaşık 30 Onarım Kaydı Kayıtsız İşlemler

05 Aralık 2023 14:00

Ümraniye'de yeni yapılan binamızda yeni kullanılmaya başlanan Vuralsan marka asansör sürekli arıza yapıyor. Bir ayda yaklaşık 6-7 kez servis çağırmak zorunda kaldık, şimdiye kadar belki 30 kez servis geldi. Servis ekipleri hiçbir işlemde belge vermiyor. Binadan iskan alınmadığı için kayıt altına alınmıyormuş. Aradığımızda asansörlerinin kaydını bulamıyorlar. Geçen ay bozulduğunda tesadüfen bakıma gelen bir kişi, bu asansörün daha ilk kaydını yapmamış olduğunu söyledi. Ana kart, sensör veya başka ciddi bir sorunu olduğu kesin. Asansör ya arızaya geçiyor ya çalışıyor ama yukarı çıkmıyor ya da beşinci denemede bir kat çıkabiliyor. Kapı açıldıktan sonra dışarı çıkmak istediğinizde ise hızla kapanıp sizi sıkıştırıyor. Kucağımızdaki çocuğun yüzüne vurdu, kollarımız vurulmaktan morardı. Ancak gelen teknisyene bakım sırasında hangi işlemleri yaptığını sorduğumuzda, agresif bir tavırla cevap vermeden sadece boynunu sağa sola oynatıyor. Yeni asansörün yağ sorunu olduğunu ve yağ almamız gerektiğini söyledi. Asansör kurulumunda yağ olup olmadığını sorduğumda ise alaycı bir şekilde 'Tabii ki var' dedi. Bu asansörün kapı sorunu sürekli yaşanıyor. Emin olun, neredeyse 30 kez servis geldiniz ama kayıt tutmuyorsunuz. Bu yaptığınız yasal olmayan bir durum ve asansörün ağır bakıma alınmasını talep ediyorum. Aksi takdirde kayıt dışı işlem ve servis hizmetinin verilmemesi sebepleriyle yasal yollara başvuracağım. Bugün asansör bir karış aşağı çöktü ve içinden çıkmamıza izin vermiyor. Daha fazlasını da yazabilirim.

Nilay
19 Aralık 2023 10:57

Asansör aşağı inecekken bir anda hızı kesip düşüyor kattan aşağıda kalıyor ve içinden çıkmanıza izin vermiyor ölmemiz mi lazım bir şeyler yapmanız için merdiven çıkamadığım için asansörlü eve geçiyorum yine merdiven çıkıyorum yetkili birilerinin artık konuya dahil olmasını istiyorum

Leyla sonuçtan memnun değil

Vuralsan Asansör Bakım Servisi Arızayı Gidermiyor

15 Haziran 2024 14:09

17 Temmuz 2023 19:32
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Asansör Bakımında Güven Sorunu Ve Yetersiz Hizmet

07 Şubat 16:06
Asansör Bakımında Güven Sorunu Ve Yetersiz Hizmet
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 20:03