Sasa Saat Eksik Aksesuar Ve Belgelerle Gelen Casio Saat

15 Haziran 2024 13:06

Sasa Saat internet sitesinden Casio AE-1300WH-4AVDF kırmızı renk kasalı Casio saat aldım. Ürün geldi. Kargodan açtığımda saatin üzerinde ekran koruyucu şeffaf naylon yoktu. Model numarası bandrolü yoktu, saatin kayışında takılı olması lazım ip ile. E-fatura olarak email adresime yollanmış fatura. Ürünün kutusunda sadece garanti belgesi vardı, Ersa Saat garantili. Aynı ürünü başka firmadan da aldım. Onda sorun yok, bütün evrakları ve malzemeleri tam.

15 Haziran 2024 13:10 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Selamlar. Aktif bir mağaza olduğumuz için Ekran korucuyuları ürünü vitrine koyduğumuzda sıcaktan atıyor. Bahsettiğiniz bandrol üzerinde etiketler olduğu için yollamıyoruz. E faturayı da yollamışız. Şikayetiniz nedir anlamadım? Üründe sorunda yok. Sizi rahatsız eden bir durum var ise hemen iade edin.

Saban
Saban
16 Haziran 2024 15:08

Diğer saticilardanda aldım bir çok Casio onlarda bandrol ekran koruyucu üstünde geldi sorun yaşamadım. Bayram ustu geri iade ile uğraşamam. Ben size almadan önce demiştim üründe sorun sıkıntı yok diye.

16 Haziran 2024 15:11

Zaten üründe sıkıntı yok. Her satıcının kendi prosedürü her yerden yazıyorsunuz WhatsApp üzerinde de gerekli cevapları verdim. Biz 50 yıllık bir firmayız bizde sorun olmaz. Lütfen ürünü iade edin. Üründe zaten sıkıntı yok. Şu an eminim saati kullanmaya başladınız bile. İyi bayramlar.

18 Kasım 2024 15:54
Casio Saatte Orijinallik Sorunu Ve Firma İletişimsizliği
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 12:57
Serra sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2024 18:36
"Büşra hanim ve Aysema hanim çok yardımcı oldular.cok teşekkür ederim ikisine de🌺👍🌺"
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 03:11
Armada Saat Orijinal Diyerek Replika Ürün Satıyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Nazar Saat Yağmurdan Etkilenen 3 ATM Casio

12 Şubat 2024 21:29