Duygu sonuçtan çok memnun

Sarsılmaz Silah B6c Mermi Sıkıştırma

Sarsılmaz Silah B6c Mermi Sıkıştırma
08 Kasım 2023 10:44

Sarsılmaz b6c silahım şarjör ile atım yatağı arasında mermiyi sıkıştırıp atım yatağına sürmüyor. Yedek şarjör ile de aynı sorunu yaşıyorum. Silahımın temizliğini yapmama rağmen sorun devam ediyor. Silahım daha sıfır ayarında 50 atım dahi görmemiş olmasına rağmen böyle bir sorun olması üzücü. Ne yapmalıyım?

29 Aralık 2023 22:31

Sarsılaz b 6c silahım 2021 yılında MKE den alınmış ve 2023 yılının kasım ayına kadar tek atış dahi yapılmamıştır. İlk denemede ise şarjör ile atım yatağı arasına mermiyi sıkıştırıp atım yatağına sürmeme sorunu yaşadım. Silahımın temizliğini yaptım ve yedek şarjörle denedim yine sorun devam ediyor. Durumu sarsılmaz yetkililerine bildirdiğimde icra mili kaynaklı sorun olduğunu söyleyip yenisini yolladılar ama hiçbir işe yaramadı ve silah her 2 3 mermide bir tutukluk yapıp mermiyi atım yatağına sürmüyor. Aldığıma pişman oldum keşke farklı markalara yönelseydim

Ek
08 Kasım 2023 12:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

08 Kasım 2023 12:08

Şikayetim ile ilgili hemen dönüş sağlandı firmaya teşekkür ederim

Ali
Ali

Merhaba bende aynı model silah almayı düşünüyorum önerir misiniz sorununuz çözüldü mü

Duygu

Firma icra mili kaynaklı olduğunu söyleyip yenisini gönderdi fakat hala aynı sorun devam ediyor. Sorun giderilse gayet güzel silah fakat bu sorun yüzünden silahtan soğudum

Sarsılmaz Silah B6c Mermi Beslemiyor

17 Mart 2024 01:35
Sarsılmaz Silah B6c Mermi Beslemiyor

Sarsılmaz Silah P8S Şikayeti

15 Kasım 2024 14:48
Oktay sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2023 18:21
"Teşekkürler hızlı servis hizmeti bu yüzden iyi ki sarsılmaz"