Tugay sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 18:17
Tugay'ın Teşekkür Mesajı
“Ücretsiz şekilde yardımcı oldular yedek parça yolladılar memnun oldum teşekkür ederim 🙏”

Merhabalar, 2 yıl önce Sarsılmaz SAR38 4 inç toplu tabanca satın aldım. Fazla atış yapmadım, en fazla 30 adet atış gerçekleştirdim. Makarasında şişme meydana geldi. Emniyet mandalı düştü ve artık atış yapmıyor. Sarsılmaz müşteri hizmetlerini aradığımda, baştan savar gibi davrandılar ve hiç yardımcı olmadılar; bu durum hiç hoşuma gitmedi. Kendi ülkemizin silahını tercih ettiğimiz halde sürekli sorun yaşıyoruz. Yardımcı olabilir ve dönüş yaparsanız memnun olurum.

14 Kasım 2023 12:04 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. olarak geri bildirimlerinize değer veriyor, teşekküre dönüştürmek için çalışıyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından geri dönüş sağlanmıştır. En içten sevgi ve saygılarımızla.

Tugay
Tugay
28 Kasım 2023 13:51

26 Aralık 2023 19:54
İhsan sonuçtan çok memnun

Sarsılmaz P8s Şikayeti

27 Ağustos 2025 15:19
"Aceleci davranmama rağmen markaya olan güvenimin karşılığını aldım tüm sarsılmaz ailesine İlgi ve alakaları için teşekkür ederim"

Sarsılmaz Silah Sar 9 SC Arpacık Sola Kayık

04 Mart 2024 14:13