Sarayburnu Aile Çay Bahçesi Aile Çay Bahçesinde Yaşanan Olumsuz Deneyim

17 Haziran 2024 13:52

Merhabalar,
14.06.2024 günü akşam vakitlerinde Fatih ilçesinde bulunan Sarayburnu Aile Çay Bahçesi'ne ailem ile birlikte gittim. Burada bir şeyler içtik. Akabinde ismini A**** olarak söyleyen, kapıda müşterileri karşılayan kişi, 13 numaralı masamıza gelerek 'Bir ihtiyacınız var mı?' dedi. Ben de 'Yok' dedim. Arkadaş da 'Eğer yok ise hesabı gönderiyorum' dedi. Ben de 'Ben hesap istemedim ki, sen kafana göre hesap kesip, bizi kafeden kovmaya mı çalışıyorsun? İşletmenizde böyle bir politika mı var?' dediğimde, görevli 'Evet, bir şey almıyorsanız çıkarız, işletme gereği bunu yapabilirim' diyerek masadan ayrıldı. Birkaç dakika sonra masa görevlisi erkek çalışan masamıza gelerek adisyonu bıraktı. Ben de 'Biz hesap istemedik ki, sen hesabı getiriyorsun, sana bunu kim söyledi?' dediğimde 'Müdür A****' diye cevap verdi. Ben de hemen masa görevlisi erkek çalışanı yanıma alarak işletme yetkilisine gittim. Ailem ile birlikte bulunduğum masadan, işletmenizin politikası ve kendisini müdür olarak tanıtan A**** isimli şahsın zorlaması ile birlikte masamıza adisyon getirilerek, dayatmaya maruz kaldığımızı, işletmeden çıkarılmaya çalışıldığımızı, diğer müşterilerin gözü önünde böyle bir davranış yaparak kişilik haklarımın çiğnendiğini belirttim. Görevliye, zaten çocuklu bir aile olduğumu, saatin ilerlediğini, masadan kalkacağım saati kendimin seçebileceğimi, müşterilerin böyle zorla masadan kaldırılmasının hoş bir davranış olmadığını söyleyerek, masamın ücretini ödeyip, ayrılmak zorunda kaldım. Bahse konu işletme hakkında tüketici haklarım çiğnenmiştir. Yaşanan bu çirkin davranışı gerçekleştiren A**** isimli şahıs ve işletme hakkında şikayetçiyim. Yetkili makamlarca yaşanan bu duruma gerekli önemin verilerek cezalandırılmalarını talep ediyorum.

28 Ağustos 2024 22:33

14 Eylül 2024 22:15

25 Haziran 2023 21:09
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Hijyen Sorunu Ve Kaba Davranış

29 Ekim 2024 00:47