Emre sonuçtan hiç memnun değil

Saray Village Garden Yaşatılan Mağduriyet!

30 Temmuz 2024 13:49

Saray Village Garden adındaki düğün salonunu 2023 Aralık ayında proje görsellerine istinaden tuttum. 45.000 TL bir ödeme istendi. İlk önce belirli bir kapora bıraktım çünkü salon hazırlık aşamasındaydı. Düğün salonunun sahibi e*** Bey 2 Ay sonra yani 2024 Şubat ayında salonun tamamen biteceğini ve ödemenin geri kalanını o zaman istediğini söyledi. Kabul ettim. 2 Ay sonra şubat ayında salona gittiğimde Aralık Ayında yapmış olduğu sahneyi de yıkmıştı. Bize yalan söyleyip salonu bitireceğini vaat edip bir şekilde paranın tamamını istedi. Bizde maliyetler arttığı için mecbur kalıp 45.000 TL ödemenin tamamını yaptık. İlk düğünün bize 29 Haziran'da söylediklerinde tekrar salona gittik ve tam bir fiyaskoyla karşılaştık. Kır düğün salonu diye kiraladığı salonda çim bile yoktu. Toprağın içinde düğün yapıyordu. Masalarında bile hiçbir şekilde süsleme yoktu. Bunları bırakın salona yaptığı havuzun içi bile pisti. Hiçbir şekilde mekanda süsleme adına bir şey yoktu. Bize hala utanmadan yalan söyleyip 1 ay sonra salonun biteceğini söyledi bizde daha fazla beklemek istemediğimizi ve normal olarak hiçbir hizmet almadığımız için paramızı istedik. Fakat bize ödemenin tamamını veremeyeceğini masraflarını olduğunu söyledi. Anlayışla karşıladık belirli ortak bir rakam olan 25.000 Tl'de anlaştık. Fakat o ödemeyi bile defalarca kez sarkıtarak bir şekilde vermedi. Telefonlarımızı açmadı. Firmadan kesinlikle hiçbir beklentim yok sadece insanların benim gibi bir mağduriyet yaşamaması adına yaşadığım mağduriyetimi anlattım. Kendilerine hakkımı helal etmiyorum.

Saray
Saray

Sizinle sözleşme şartları çerçevesinde mutabakat sağlanmıştır ve geri iadeniz yapılmıştır. WhatsApp yazışmalarımız ve ses kayıtlarımız mevcuttur. Daha sonra şantaj yolu ile haksız kazanç elde etmek için yaptığınız karalama metodu tehdit ile 20 kişilik olumsuz yorum kampanyasına başvurduğunuz için hakkınızda savcılığa suç duyurusunda bulunulmak üzere avukatlarımız dosya hazırlamıştır. Yaptığınız özür ve yalan şikayetinizi ve yorumlarınızı geri almanız neticesinde dosyamızı geri çektik. Şikayet var sitesine çözüldü yazıp ardından tekrar şikayet etmek ile suç işlediğini buradan beyan etmekteyim gereği yapılacaktır ilgililere duyurulur

Emre
Emre

Kimse keyfinden düğün yapmaktan vazgeçmedi. Sizin sorumsuzluğunuz ve beceriksizliğiniz yüzünden son 3 ayda yaşadığım maddi ve manevi sıkıntının haddi hesabı yok. Bizi 7 ay boyunca oyaladınız, salonu proje görsellerine istinaden insanlara kiraladınız. Daha sonrasında proje görsellerinin salonla alakası olmadığı için proje görsellerini bile sayfadan kaldırdınız. Sizin yüzünüzden düğünüme 1 ay kala 2 katı para verip yeni düğün salonu tutmak zorunda kaldım. Siz ise bana verdiğiniz 25.000₺ parayı lütuf olarak görüyorsunuz. Ben sizden hiçbir hizmet almadığım için ve salonu bitiremediğiniz için paramın tamamını talep ettim. Çünkü bu benim yüzümden yaşanan bir gelişme değil. Yaptığınız nitelikli olarak insanları aldatmaya giriyor. Bu yorumları ve yaşadığım mağduriyeti insanlara aktarmamın en büyük nedeni sizin bu süreçteki tutumunuz. Bana kurduğunuz cümlelerin bende de kayıtları duruyor merak etmeyin.

Eda sonuçtan hiç memnun değil

Saray Village Garden Düğün Salonunda Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

25 Şubat 2025 10:57
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Saklı Bahçe Düğün Hayal Kırıklığı

29 Mayıs 2025 17:59