Şakir sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 23:08

Sapanca Grand Wooden pişmanlıktır gittiğimiz bungalovda maalesef böcek çıktı 2 gündür böcek öldürdük ve fotoğrafladık tatil bitti bungalovumuzu değiştirdiler fakat orada da çıktı. Ücret iadesi talep ettik vermediler bir de üzerine çıkartmayı düşündüler. Jakuzi çok kötü kokuyor ısıtmalı havuz sıcak değil tatilden keyif almadık.

Şakir
Şakir
20 Ocak 2024 19:16
Sapanca Grand Wooden Pişmanlıktır

Bu da kanıt olarak inanmadıkları fotoğraflar

Halil
Halil

Bazı dönemlerde Sapanca'yı istila eden yeşili ve meyve ağaçlarını seven kokarca böceği. Yeşil ve doğayı tercih ettiğinizde bu tarz durumlarla karşılaşılır. Zararlı bir böcek değildir. İnsan sağlığına zararı yoktur. Maşallah arkadaş bir tane fotoğraf yakalayıp kokarcayı manken gibi kullanmış.😂Soldan sağdan üstten farklı açılardan bir böceği yakalamaya çalışmış. Arkadaş yanlış yönlendirme yaptığı için yazmak istedim. Sapanca ya bir çok kez gittik ve yazın özellikle çoğu yerde fazlası ile görülür. 1 tane olabilir de olmayabilir de. Arkadaş her defasında iade istediğini her yerde bildiriyor. Anlaşılan iade alamadığı için karalama kampanyası başlatmış kendince.😊 Bence tesis harika diğer yorumlarına da bakarak değerlendirmenizi tavsiye ederim. Çıkar amacı güden çok insan var. Havuzu bayağı sıcaktı belki havadan dolayıdır biz kıstırdık bile. Çarşaf ve evler tertemizdi. Çift taraflı Şömine mevcut. Hatta gittiğimizde içinde odun vardı tek seferlik de yanında kova ile odun veriyorlar yardımcı oluyorlar.

Hepsi Bungalov Tatilinde Böcekler Ve Hayal Kırıklığı

03 Aralık 2024 13:08
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 12:38
Ayvarbungalows Instagram'daki Fotoğraflar Gerçeği Yansıtmıyor
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Wonder Of Nature Sapanca Para İle Hizmet Alamama

28 Kasım 2023 10:51