Tarık sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 22:02

02.09.2024 - 05.09.2024 tarihleri arasında Sakarya Sapanca'da bulunan Buanes Bungalow adlı işletmede konaklama için rezervasyonumuz yapıldı ilgili konuma gittiğimizde bitmek bilmeyen sorunlar neticesinde maalesef 1 gün erken çıkmak zorunda kaldık ve işletme sahibi c*** beye 1 günlük iade talebini istediğimizde kendisinden ret yanıtını aldık sorunları şöyle açıklayabilirim hepsinin kanıtlayıcı fotoğraf ve videoları mevcuttur.
1 - dışarıdaki bütün oturma dinlenme yerlerindeki kir pas videolardaki gibiydi oturulamayacak vaziyetteydi.
2 - jakuzinin telefonunun boruları patlaktı.
3 - klozetin tuşu bozuktu su akmıyordu üstteki kapağı çıkardım öyle tamir ettimde düzelttim.
4 - banyonun alçıları patlaktı duş alıyoruz tuvalet göl içinde kalıyordu.
5 - mutfak çatal kaşıkları çamurlu su içinde - kettle'ın içi pas gibi kireç lekeleri içinde.
6 - yatakta 2 tane örümcek öldürdüm yatağın içinde yastık tarafındaydı yatağın sağ solundaki toz birikintileri ayrı bir sorundu.
7 - jakuziyi bir açtım su sarı lekeler içerisinde kendim ellerimle yıkadım tertemiz size teslim ettim bir de suyu açtım doldurdum jakuziyi üstünde kocaman örümcek yüzüyor.
8 - Havuz içerisinde kurbağa veya başka bir canlı yüzüyordu.
9 - bahçe içerisinde 2 tane farklı kedi bahçede parti yapıyordu 1 tanede kirpi geziniyordu.
10 - havuzun kenarındaki kurbağa geziniyordu.
11 - Havuz kaplamalarında arı yuvası mevcuttu arılar içerisinde yüzmek zorunda kaldık.
Bunları biz kendisine fotoğrafları ve videolarıyla belirtmemize rağmen kendisi ısrarla 1 günlük iademizi sağlamamaktadır.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Ve THH'ye ve TÜRSAB'a şikayetlerimi sundum Hukuki sürecim devam etmektedir.

Tarık
Tarık
10 Eylül 2024 13:32
buanes-bungalow-ve-sahibi-celal-bey-hayvanat-bahcesi-ve-pislik-yuvasi-3.jpg

Dosya sınırı olduğu için diğer fotoğrafları buraya iletiyorum Sapanca buanes bungalow Sapanca buanes bungalov

Adem sonuçtan hiç memnun değil

The Kaia Sapanca Bungalow Yoğun Böcek Sorunu Ve Eksik Ücret İadesi Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım!

15 Ekim 2025 16:12

21 Kasım 2023 14:47
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sapanca Maviş Bungalov Pişmanlıktır!

11 Mart 2024 22:56
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 12:38
Ayvarbungalows Instagram'daki Fotoğraflar Gerçeği Yansıtmıyor
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 09:22