Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Sandra Güzellik ve Epilasyon Salonu Güzellik Merkezi Sözleşme Ve Hizmet Sorunları

29 Haziran 2024 13:26

Çanakkale Biga Sandra Güzellik Merkezi, yoldan geçerken bir öğrenci durdurdu. Israr etti. 'Abla ne olur, bir kere görüş, çalıştığımı görsünler,' dedi. Kıramadım, çıktım. Bana güya güzellik uzmanları oradaki işlemlerden bahsetti ve indirimli kampanyadan faydalanmak için bir kağıt imzalattı. Meğerse o sözleşmeymiş. 800 TL ödedim. Toplamda 6000 TL'lik 2 paket alacaktım. Beni 1 ayı geçti, aramadılar. Ben de güzellik merkezine gittim. 'Numaranız yanlış yazılmış,' dediler. Daha sonra tekrar randevu verdiler. Randevuya gittim. İlk ve son randevum oldu. G5 bölgesel incelme için gittim. Sonrasında bir sıkıntı çıkmadı diye tekrar bir şey imzalattılar. Ertesi gün fark ettim, göbek bölgem mosmor olmuştu. Ben de bir daha gelmek istemediğimi söyledim. Memnun kalmadığımı söyledim. Çevremde de çok kötü sonuçları görünce korktum. Tekrar gitmek istemedim ve iptal ettirmek için güzellik merkezine gittim. 'İptal edemeyiz, mecbursunuz,' dediler. 'Cayma hakkınız yok,' dediler. 'Sözleşme imzaladınız,' dediler. Sözleşmeyi görmek istedim fakat göstermediler. Şimdi de sürekli icra ile tehdit mesajları atıp arıyorlar. Ben almadığım hizmeti ödemek zorunda değilim. Deyince caymak için paranın %20'sini istiyorlar. CİMER'e yazacağım. Dava açacağım. Kimse almadığı veya memnun kalmadığı hizmet bedelini ödemek zorunda değil.

Gamze
Gamze
02 Temmuz 2024 14:30

Hala icra mesajı göndermeye devam ediyorlar

Yorumlar (7)

Ahmet

Bu durum ile ilgili sonuç alabilen var mı sürekli rahatsız edip parayı almaya mı çalışıyorlar yoksa hukuki bir dayanakları var mı

Sema
Sema

Peki size tebligat geldi mi? Ödediniz mi acaba? Ben de bu sorunu hiçbir hizmet almadığım halde yaşıyorum. Benim için de dava açmışlar. İstanbul'dayım ben

Süyümbike

Yeni gördüm :( Tebligat gelmedi, dava açacaklarını da sanmıyorum çünkü depozitomu ödedim ve hizmet almadım. Tehdit amaçlı yaptıklarını düşünüyorum.

Süyümbike

Bana da attılar bugün. Depozitosunu ödediğim ama işlemlere başlamadığım bir dövme sildirme paketi ile ilgili, Instagram'dan konuşmamıza rağmen ıslak imzalı sözleşme vs olduğunu yazmışlar. Ciddiye almamalıyız sanırım, değil mi?

Mazlum
Mazlum

Bire bir aynısını yaşadım geçmiş olsun.

Sonuç ne oldu

Aykut
Aykut

Aykur. Rt0 Instagram hesabından ulaşınız bana

27 Mayıs 2024 12:22
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 17:23
Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

Almadığım Hizmet İçin Ödeme Baskısı Ve İptal Talebime Yanıt Alamıyorum

17 Haziran 2025 19:38