Sancaktepe Bölge Hastanesi Rapor İçin Tekrar Muayene Ücreti İstiyor

Sancaktepe Bölge Hastanesi Rapor İçin Tekrar Muayene Ücreti İstiyor
20 Mayıs 2024 15:38

30 Nisan 2024 tarihinde oğlum A***** Ç***** İstanbul Sancaktepe bölge hastanesinde ortopedi doktoru Z**** Y******* tarafından yapılan muayene sonrasında da doktorumuz 5 hafta kalması gerektiğini söyleyerek kolunu alçıya alıyor. Oğlum mayıs sonu final sınavları için üniversiteye vermek üzere bir rapor istediğinde doktor bey o kadar uzun süreli rapor yazamam sınava yakın gelirsin raporunu yazarız diyerek oğlumu gönderiyor. 20Mayıs bugün arayıp rapor talep ettiğimizde asistanı G***** hanım prosedür gereği oğluma rapor yazılabilmesi için tekrar muayene açmak zorunda olduklarını söyledi. Alçının üzerinden sadece 20 gün geçti ve daha çıkmasına 2 hafta var ve rapor talebimizi karşılayabilmek için muayene açıp tekrar ücret talebinde bulunacaklarını söylediler. Bu nasıl bir işleyiş? Madem öyle başta bu söylenseydi ve biz de verilebilecek süreyi rapor olarak alsaydık. Sonuçta doktorun söylediklerini dinledik. Kontrol süresi 2 hafta diyorlar 5 hafta alçıda kalması gereken kolu 2 haftada getirip neyini kontrol etmemizi bekliyorlar? Asistana da bildirdim, hastane ilgililerinden bir geri dönüş ve rapor talebimize cevap bekliyorum. Bölge Hastanesi Sancaktepe'ye giden herkes bu konudan haberdar olsun ki kimsenin başına bunlar gelmesin.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Büyük Anadolu Hastanesi Darıca Acil Serviste Uzun Bekleme Ve Ekstra Ücret Mağduriyeti!

15 Mayıs 2025 16:58
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Nilüfer Hastanesi Yüksek Muayene Ücreti Ve Alçı Fiyatı Şikayeti

12 Ağustos 2024 17:56
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Özel Medar Hastaneleri Dinlenince Geçer De Ya Geçmezse!

09 Mart 2024 17:51
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Ortopedia Hastanesi Ekstra Para İsteme

30 Eylül 2023 21:48