Osman sonuçtan hiç memnun değil

Özel Medar Hastaneleri Dinlenince Geçer De Ya Geçmezse!

09 Mart 2024 17:51

15 Ocak 2024 tarihinde merdivenden düşmem sebebiyle Ortopedi uzmanı olarak randevu aldığım Gölcük Medar Hastanesi'nde Dr. A** O*** Ç****'e muayene için gittim. Kayıt yaptırdıktan sonra, omzum ve kalça kısmımın çok ağrıdığını belirttim. Doktor bey beni kısmen muayene ettikten sonra röntgen çekimi için yönlendirdi. Röntgen sonrasında herhangi bir sorun olmadığını belirterek, ağrı kesici ilaç yazdı ve 5 gün istirahat vererek eve gönderdi. Ağrılarım geçmeyince tekrar polikliniğe başvurdum ve omuz ağrılarının kas yırtılmasından kaynaklanabileceğini, bunun tespitinin ise MR görüntüsü ile mümkün olduğunu öğrendim. Doktora durumu izah ederek muayeneye girdim, ancak doktor bey tekrar röntgene bakarak istirahat süremi 1 hafta daha uzattı. MR çekilmesini önerdiğimde ise, dinlenmekle geçeceğini söyleyerek gerek görmedi. İki ay boyunca ağrılarım devam etti ve sonunda dayanamayarak Cihan Hastanesi'ndeki Ortopedi Uzmanı Dr. M***** Bey'e gittim. Doktor bey direkt MR çekilmesini istedi. MR sonucunda kemiğimde şişme ve kaslarımın yırtılma durumuna geldiği tespit edildi. En az 20 gün boyunca kolumu hiç hareket ettirmemem ve tam istirahat etmem gerektiğini belirtti. Geçen iki ay içinde kaslarımı şans eseri yırtmamış olduğumu öğrendim. Şimdi merak ettiğim konu, Medar Hastanesi'nde MR cihazının olmamasından mı yoksa doktorun sigorta şirketime masraf çıkarmamak için mi MR talebime rağmen çekim yapmadığıdır. Eğer başka bir doktora gitmeseydim, iki aylık süreçte ağrılarım artacak ve çalışmaya devam edecektim. Kaslarımın yırtılması gibi bir sorunla karşılaşabilirdim. Böyle bir durumda sorumlunun kim olacağını bilmiyorum ancak bildiğim bir şey var ki, Medar Hastanesi'ni bir daha asla tercih etmeyeceğim. Sağlığımızı emanet ettiğimiz kurumların bu denli ihmalkar olmaları gerçekten çok üzücü.

Onur sonuçtan çok memnun

20 Mayıs 2024 19:57
"Hasta hakları biriminden Serap Hanım'a ilgisi için teşekkür ederim. Hızlı bir şekilde sorunu çözdü."
Gül sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 18:08

Gereksiz MR Çekimiyle Mağdur Edildim Ücret İadesi Yapılmıyor